Invisible Puppy Blog

Waarom blijft straffe content marketing soms onopgemerkt?

Content Marketing content promotie content distributie

Er wordt vaak bloed, zweet en hard labeur ingezet om straffe content rond een goed onderwerp te creëren. Maar vervolgens blijven de bezoekers weg van je website. En van de verhoopte verkoop of toename in het aantal online aanvragen blijft ook niet veel over.

De moed zakt je in de schoenen en je vraagt je af: “Waarom?”

Als deze situatie je bekend in de oren klinkt, lees dan vooral verder.

Lees meer

Content marketing: 3 keer anders bekeken

Digitale Strategie Content Marketing E-mail Marketing

Deze week vond DCMC 2016, ofwel het Digitaal Content Marketing Congres, plaats dat georganiseerd werd door Mediaforta#DCMC2016 was een 100% online event: Je kon de sprekers gratis volgen via een webstream op je computer of mobiel apparaat. Ideaal dus om van op het werk (of thuis vanuit je luie zetel) de presentaties te volgen. Als extraatje kon je ook na elke presentatie (van max. 20 minuten) vragen stellen aan de spreker via een live web chat. In het Engels uiteraard.

Lees meer

Marketing Technologie: de creativiteit is dood, lang leve de creativiteit

Marketing Automation Content Marketing Inbound Marketing content

Creativiteit is vaak de spil van succesvolle marketing, maar is niet iets dat je aankoopt of implementeert. Het vraagt doorzettingsvermogen, energie en continue investering…zeker in deze digitale wereld.

Lees meer

7 essentiële vragen over een editorial calendar die iedereen zich moet stellen

Content Marketing Inbound Marketing

 
Elk zichzelf respecterend bedrijf dat bezig is met moderne digitale marketing is overtuigd van het belang van content marketing, het maken van een content marketing plan, en het online beschikbaar stellen van content.

Lees meer

Visual content, want tekst alleen is saai [Infographic]

Digitale Strategie Content Marketing social media

Visuele content marketing is succesvoller dan eender welk ander communicatiemiddel. Heb jij al gemerkt hoe visueel de online customer experience is? Foto’s, infographics, iconen, afbeeldingen, presentaties, video’s,… ze staan allemaal op het internet verspreid.

Je kan er eigenlijk niet meer om heen: visuele content is gewoonweg een must!

Lees meer