Invisible Puppy Academy

Buttons_Numbers-01.png

Opleidingen
om je digitale kennis op te bouwen
of te verrijken

Buttons_Numbers-02.png

Kort en krachtig
Leer alles wat je moet weten
in een halve dag 

Buttons_Numbers-03.png

Praktijkgericht
Ga meteen met je ervaring
aan de slag 

Buttons_Numbers-04.png

Trainers
met een uitgebreide ervaring
in hun vakgebied

Agenda

Van persoonlijk profiel tot bedrijfsprofiel. Van netwerktool tot communicatieplatform. Ontdek alle mogelijkheden van LinkedIn.

Meer Info

Hoe krijg je een zicht op de bezoekersaantallen en –profielen op je website? Hoe kan je correct meten? Welke tools bestaan er om te meten en analyseren?

Meer Info

Je beschikt al over de basiskennis van Google Analytics, maar je wil graag speciefieke rapporten aanmaken, bestaande en geavanceerde segmenten opmaken en inzetten en filters instellen.

Meer Info

Als zo veel mensen Googlen, dan moet dat ook een goede plek zijn om te adverteren. Welke advertentiemogelijkheden bestaan er? Hoe stel je Adwords campagnes in? En hoe kan je je campagne best evalueren?

Meer Info

Wat is Marketing Automation precies en wat zijn de mogelijkheden zijn voor de marketing en communicatie in je bedrijf. Welke Marketing Automation platformen zijn er en hoe pak je dit op een succesvolle manier aan?

Meer Info

Hoe zorg je ervoor dat je als persoon en als bedrijf een goede online indruk nalaat? Hoe weet je hoe jouw online imago er vandaag uitziet en hoe kan je het beïnvloeden?

Meer Info

Wat is content marketing nu precies? Hoe en wanneer zet je welke content in, via welk kanaal en naar welke doelgroep?

Meer Info

Welke media zet je best in voor jouw doelpubliek? En welke advertentie mogelijkheden bestaan er? Hoe zet je een advertentiecampagne op in Facebook, Instagram, Twitter & Linkedin?

Meer Info

Wat mensen zeggen

"Boomkwekerij Willaert zet de eerste stappen op gebied van sociale media. LinkedIn is voor ons bedrijf een grote uitdaging en daardoor was de opleiding bij Invisible Puppy héél leerrijk."

- Koen De Cock, Willaert

unnamed_3.jpg

"Ik zou deze opleiding zeker aanbevelen aan mijn collega's. We zouden graag in de toekomst ook de opleiding Analytics voor gevorderden volgen."

- Zeno Verschaeve, Lab 9

Blijf op de hoogte