Google Analytics Advanced Opleiding

Google Analytics Advanced
Dat data en marketing hand in hand gaan, dat weten we allemaal. Dat veel marketeers zich niet zo comfortabel voelen met een grote berg data, moeten we natuurlijk ook niet ontkennen. In deze cursus starten we met de basisopbouw moderne web analytics (dimensies en statistieken), en leren we hoe we Analytics naar onze eigen hand kunnen zetten om er écht meerwaarde uit te halen.

 

In onze basisopleiding leren we aan cursisten welke standaardmogelijkheden er zijn in Google Analytics. Standaardrapporten zijn natuurlijk ook maar standaard, en hetzelfde voor alle bedrijven. Om echt meerwaarde uit je data te halen wil je zelf in staat zijn om rapporten op maat te bouwen. En dat leer je in deze Advanced Google Analytics opleiding!

Rapporten op maat bouwen zal je leven makkelijker maken. Willen we van alle deelnemers data-experten maken? Nee hoor. We willen er wél voor zorgen dat je veel vlotter een antwoord op je vragen kan formuleren met behulp van data. Aan het einde van deze cursus voel je je veel comfortabeler bij het gebruik van Google Analytics.

 

Wat je leert tijdens deze advanced opleiding

  • Je leert welke statistieken en dimensies je kan inzetten in je rapportages
  • Je kan geavanceerde segmenten en aangepaste rapporten opmaken en inzetten
  • Je weet wat filters en reguliere expressies zijn en hoe je ze nuttig kan inzetten
  • Je leert hoe je de prestaties van je gebruikers over meerdere sessies kan evalueren
  • Je snapt welke mogelijkheden er zijn om eigen data in Analytics te plaatsen

 

Voor wie is deze opleiding?

Digitale marketeers, marketing managers, zaakvoerders van KMO's, developers... Kortom, iedereen die baat heeft bij beter analyses kunnen maken in Google Analytics.

Vragen? Mail ons op academy@invisiblepuppy.com

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor grotere groepen? Bekijk onze in-company formule

Wens je meer informatie?