Tijs Van Autreve

Tijs Van Autreve

Google Analytics Advanced

Google Analytics Advanced
Dat data en marketing hand in hand gaan, dat weten we allemaal. Dat veel marketeers zich niet zo comfortabel voelen met een grote berg data, moeten we natuurlijk ook niet ontkennen. In deze cursus starten we met de basisopbouw moderne web analytics (dimensies en statistieken), en leren we hoe we Analytics naar onze eigen hand kunnen zetten om er écht meerwaarde uit te halen.

 

In onze basisopleiding leren we aan cursisten welke standaardmogelijkheden er zijn in Google Analytics. Standaardrapporten zijn natuurlijk ook maar standaard, en hetzelfde voor alle bedrijven. Om echt meerwaarde uit je data te halen wil je zelf in staat zijn om rapporten op maat te bouwen.

Rapporten op maat bouwen zal je leven makkelijker maken. Willen we van alle deelnemers data-experten maken? Nee hoor. We willen er wél voor zorgen dat je veel vlotter een antwoord op je vragen kan formuleren met behulp van data. Aan het einde van deze cursus voel je je veel comfortabeler bij het gebruik van Google Analytics.

 

Wat je leert tijdens deze opleiding

  • Je leert welke statistieken en dimensies je kan inzetten in je rapportages
  • Je kan geavanceerde segmenten en aangepaste rapporten opmaken en inzetten
  • Je weet wat filters en reguliere expressies zijn en hoe je ze nuttig kan inzetten
  • Je leert hoe je de prestaties van je gebruikers over meerdere sessies kan evalueren
  • Je snapt welke mogelijkheden er zijn om eigen data in Analytics te plaatsen

IK HEB INTERESSE! Waar kan ik me inschrijven?

 

Praktisch

Voor wie is deze opleiding?

Digitale marketeers, marketing managers, zaakvoerders van KMO's, developers... Kortom, iedereen die baat heeft bij beter analyses kunnen maken in Google Analytics.

Wanneer vindt de opleiding plaats?

De opleiding gaat door op:

  • 01/04/2020 - van 13.00 uur tot 16.00 uur - VOLZET

Wat is de prijs voor deze opleiding?

Voor het volgen van deze opleiding vragen we een bedrag van 125 euro per persoon.

Indien je interesse hebt in een pakket van meerdere opleidingen, geef ons dan een seintje op academy@invisiblepuppy.com. Dan zoeken we samen met jou naar een geschikte oplossing.

Waar gaat de opleiding door? 

De Google Analytics opleiding gaat door via een zoom.us meeting. Nadat je bent ingeschreven ontvang van ons een email met de link naar de Digital Academy opleiding. Met de link heb je rechtstreeks  toegang tot onze opleiding.

Hoe lang duurt de opleiding?

Onze Google Analytics Advanced opleiding duurt 3 uur.

Geïnteresseerd in het verder uitbreiden van je Google Analytics kennis? Een goede aanvulling op deze Google Analytics Advanced opleiding is de Google Tag Manager opleiding.  

Wens je meer info over deze opleiding of bekijk je liever de mogelijkheid voor een opleiding op maat van je marketingteam, geef ons dan een seintje via het in-company training invulformulier.

 

Schrijf je hier in