Tijs Van Autreve

Tijs Van Autreve

Google Analytics Advanced

Google Analytics Advanced
Een degelijke aanpak van jouw digitale marketing omvat drie belangrijke elementen: 
meten, meten en meten! Na onze opleiding Google Analytics Basics geven we je dan ook de kans om jouw data nog meer te benutten tijdens een praktische sessie voor gevorderden.

In deze participatieve training gaan we dieper in op de mogelijkheden van Google Analytics. Alle aspecten komen aan bod. Standaardrapporten, geavanceerde segmenten, conversies en tags, interpreteren en rapporteren in begrijpbare taal. Maar we behandelen ook de nieuwste technologieën zoals Google Tag Manager.

Na deze opleiding kan je dus ongetwijfeld zelf aan de slag met de uitgebreide mogelijkheden van Google Analytics voor je website alsook voor je marketing (SEO & SEA).

Wat je leert tijdens deze opleiding

  • Je kan geavanceerde segmenten en aangepaste rapporten opmaken en inzetten
  • Je weet filters en reguliere expressies in te stellen
  • Je kan aan de slag met het meten van online verkoop door middel van e-commerce tracking
  • Je leert multi-channel trechter kanaalgroepen instellen en gebruiken
  • Je weet geavanceerde functies zoals meten van zoekopdrachten op de site en laadsnelheid te benutten
  • Je verwerft inzicht in het analyseren van Google Ads via Google Analytics
  • Je weet gebeurtenissen meetbaar te maken in Google Tag Manager

IK HEB INTERESSE! Waar kan ik me inschrijven?

Praktisch

Voor wie is deze opleiding?

Digitale marketeers, developers, marketing managers, zaakvoerders van KMO's... kortom, al wie denkt meerwaarde te halen uit deze cursus voor zijn of haar business. 

Waar gaat de opleiding door? 

De Google Analytics opleiding gaat door in onze vestiging te Sint-Denijslaan 201 in Gent, aan de achterkant van het Gent-Sint-Pietersstation. Trein, bus of tram is dus perfect mogelijk, al hebben we ook een parking ter beschikking waar je gratis kan parkeren.

Hoe lang duurt de opleiding?

Onze Google Analytics Advanced opleiding duurt slechts een halve dag. Aansluitend heb je wel de mogelijkheid om de Google Tag Manager opleiding te volgen. Hiervoor dien je apart in te schrijven. Wil je liever eerst ervaring opdoen in Google Analytics? Dan kan je deze opleiding ook op een andere dag oppikken. 

Wens je meer info over deze opleiding of bekijk je liever de mogelijkheid voor een opleiding op maat van je marketingteam, dan mag je ons mailen via academy@invisiblepuppy.com.

Schrijf je hier in