Google Analytics Opleiding: basis

Google Analytics Basic
Ken jij het rendement van je website? Met Google Analytics kan je alle prestaties van je website en je marketingcampagnes makkelijk meten, opvolgen en optimaliseren voor meer omzet. Maar hoe doe je dat precies? Hoe kan je te weten komen welke kanalen of pagina's jou het meest opleveren? Aanschouw: de Google Analytics opleiding van Invisible Puppy! 

In deze participatieve en theoretisch onderbouwde opleiding leren we je werken met Google Analytics om de activiteiten op jouw website gericht te meten en te analyseren. Zo reikt onze specialist jou hèt raamwerk aan om de juiste zaken in kaart te brengen voor jouw business en er praktische conclusies uit te trekken. 

 

Dit leer je in onze Google Analytics opleiding

  • Waarom digitaal meten en analyseren belangrijk is
  • Hoe je een Google Analytics account aanmaakt en erin navigeert
  • Het belang van conversies en hoe je ze opzet
  • Inzichten vergaren uit bezoekers, acquisitie, bezoekersgedrag en conversies
  • Doelen opzetten
  • Leer data gebruiken om je marketing efforts te boosten

Tijdens de opleiding worden oefeningen of praktische voorbeelden aangehaald.  Bovendien is er ruimte voor al je vragen.

IK HEB INTERESSE! Waar kan ik me inschrijven?

 

Praktisch

Voor wie is deze opleiding?

Digitale marketeers, developers, marketing managers, zaakvoerders van KMO's of al wie meerwaarde kan halen uit een basisvorming in Google Analytics en  inzichten verwerven in de resultaten van de digitale kanalen. 

Waar gaat de opleiding door? 

De Google Analytics opleiding gaat door via een Zoom meeting. Nadat je bent ingeschreven ontvang je een e-mail met de link naar de Digital Academy opleiding. Met de link heb je rechtstreeks  toegang tot onze opleiding.

Hoe lang duurt de opleiding?

Onze Google Analytics Basic opleiding duurt slechts een 3 uur. Aangezien 3 uur aan een stuk vrij lang is zijn er ook pauze momenten voorzien.

Voor een deep dive doorheen het platform kan je aanvullend onze Google Analytics Advanced opleiding volgen. Hiervoor dien je wel apart in te schrijven. 

Wil je meer info over deze opleiding of bekijk je liever de mogelijkheid voor een opleiding op maat van je marketingteam, geef ons dan een seintje via het in-company training invulformulier.

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor grotere groepen? Bekijk onze in-company formule

Wil je graag meer informatie?