Yarah Van Rompaey

Yarah Van Rompaey

Google Analytics Opleiding: Basic

Google Analytics Basic
Ken jij het rendement van je website? Met Google Analytics kan je alle prestaties van je website en je marketingcampagnes makkelijk meten, opvolgen en optimaliseren voor meer omzet. Maar hoe doe je dat precies? Hoe kan je te weten komen welke kanalen of pagina's jou het meest opleveren? Aanschouw: de Google Analytics opleiding van Invisible Puppy! 

In deze participatieve, maar theoretisch onderbouwde opleiding leren we je werken met Google Analytics om de activiteiten op jouw website gericht te meten en te analyseren. Zo reikt onze specialist jou hèt raamwerk aan om de juiste zaken in kaart te brengen voor jouw business en er praktische conclusies uit te trekken. 

Dit leer je in onze Google Analytics opleiding

  • Waarom digitaal meten en analyseren belangrijk is
  • Hoe je een Google Analytics account aanmaakt en er doorheen navigeert
  • Het belang van conversies en hoe je ze opzet
  • Inzichten vergaren uit bezoekers, acquisitie, bezoekersgedrag en conversies
  • Doelen opzetten

Tijdens de opleiding worden oefeningen gemaakt en is er ruimte voor al je vragen. Breng dus je laptop zeker mee. In ruil daarvoor krijg je van ons drankjes, WiFi en een gepassioneerde Puppy die je de kneepjes van het vak met plezier uitlegt. 

IK HEB INTERESSE! Waar kan ik me inschrijven?

Praktisch

Voor wie is deze opleiding?

Digitale marketeers, developers, marketing managers, zaakvoerders van KMO's... kortom, al wie denkt meerwaarde te halen uit deze cursus voor zijn of haar business. 

Waar gaat de opleiding door? 

De Google Analytics opleiding gaat door in onze vestiging te Sint-Denijslaan 201 in Gent, aan de achterkant van het Gent-Sint-Pietersstation. Trein, bus of tram is dus perfect mogelijk, al hebben we ook een parking ter beschikking waar je gratis kan parkeren.

Wat als ik sneller wil schakelen met Google Analytics?

Onze Google Analytics Basic opleiding duurt slechts een halve dag. Aansluitend heb je de mogelijkheid om de Google Analytics Advanced opleiding te volgen voor een deep dive doorheen het platform. Hiervoor dien je wel apart in te schrijven. Wil je liever eerst ervaring opdoen in Google Analytics? Dan kan je deze bijkomende module ook op een andere dag oppikken. 

Wens je meer info over deze opleiding of bekijk je liever de mogelijkheid voor een opleiding op maat van je marketingteam, dan mag je ons mailen via academy@invisiblepuppy.com.

Schrijf je hier in