Yarah Van Rompaey

Yarah Van Rompaey

Google Data Studio: visualiseer jouw marketingdata

Kopie van Google Adwords copy
Deze opleiding geeft de basis voor een Data Studio rapport mee. Zo krijg je de technische uitleg mee, met best practices hoe je een rapport kunt opstellen. Op het einde van de opleiding, heb je zelfs al een dashboard om mee verder aan de slag te gaan. 

Google Data Studio vormt een meerwaarde voor iedereen die online campagnes bedenkt en rapporteert. Kortom iedereen die met digitale marketing bezig is. 

Mensen die Google Analytics al gebruiken, zullen vlotter aan de slag kunnen. 

Dit leer je in onze Google Data Studio opleiding

  • Wat is Google Data Studio? 
  • Hoe begin ik eraan? (KPI's en metrics)
  • Basisfunctionaliteiten en design
  • Extra tips & best practices
  • Opzet van een dashboard (doorheen de opleiding)

Het is dus zeker handig als je al toegang hebt tot het Analytics account van jouw bedrijf. Op deze manier kan je meteen een actueel dashboard maken. 

IK HEB INTERESSE! Waar kan ik me inschrijven?

Praktisch

Voor wie is deze opleiding?

Men heeft best al basiskennis rond Google Analytics. Dit helpt bij het opstellen van een dashboard. 

Voor iedereen die met het rapporteren van digitale marketingactiviteiten bezig is. Denk maar aan online/digitale marketeers, online communicatie medewerkers, social media managers,...

Waar gaat de opleiding door? 

De Google Data Studio opleiding gaat door in onze vestiging te Sint-Denijslaan 201 in Gent, aan de achterkant van het Gent-Sint-Pietersstation. Trein, bus of tram is dus perfect mogelijk, al hebben we ook een parking ter beschikking waar je gratis kan parkeren.

Wens je meer info over deze opleiding of bekijk je liever de mogelijkheid voor een opleiding op maat van je marketingteam, dan mag je ons mailen via academy@invisiblepuppy.com.

Schrijf je hier in