In-company training

Meer weten over onze Academy?

Maak een afspraak

In-company training

Je wilt toch niet elke werknemer apart naar ons kantoor sturen? Je wilt graag een op maat gemaakte training voor heel het bedrijf? In-company trainingen geven hier een antwoord op. Oplossingen


Onze aanpak

Eerst en vooral moet worden genoteerd dat een in-company training enkel mogelijk is indien 6 à 8 werknemers participeren aan de opleiding. Wanneer dit niet het geval is kunnen jouw werknemers nog steeds een opleiding volgen in onze Digital Starter of Expert Academy.

Voorafgaand de opleiding doen we een analyse of audit van de huidig situatie zodat we de in-company training efficiënter op maat kunnen samenstellen. Dit betekent dat we deze training samen met jullie opstellen, zodat de opleiding gericht is naar het bedrijf of sector.

De training omvat delen van onze Digital Starter en Expert Academy, maar zoals hierboven vermeld wordt het traject in samenspraak met jullie ingevuld. De opleiding kan dan volledig gepersonaliseerd worden indien de informatie in onze Academy niet van toepassing is op jullie traject.

Wens je meer info over deze opleiding? Mail ons dan op academy@invisiblepuppy.com