In-company training

Customer Journey Mapping Je hebt graag een op maat gemaakte training voor een groter aantal werknemers? Dan is de in-company formule precies wat je zoekt! Gedurende een halve dag zullen jouw werknemers digitale kennis opdoen dat van pas komt binnen jullie sector en/of bedrijf.

 

Onze aanpak

Voorafgaand de opleiding doen we een analyse of audit van de huidig situatie zodat we de in-company training efficiënter op maat kunnen samenstellen. Dit betekent dat we deze training samen met jullie opstellen, zodat de opleiding gericht is naar het bedrijf of sector.

De training omvat delen van onze Digital Starter en Expert Academy, maar zoals hierboven vermeld wordt het traject in samenspraak met jullie ingevuld. De opleiding kan dan volledig gepersonaliseerd worden indien de informatie in onze Academy niet van toepassing is op jullie traject.

 

Praktisch

We beperken onze in-company training voor groepen van 6 tot 8 werknemers. Zo kunnen we zo specifiek mogelijk gaan en ook de ruimte geven om vragen te stellen. Is je groep kleiner? Dan kan je ook opleiding volgen in onze Digital Starter of Expert Academy.

Wens je meer info over deze opleiding? Mail ons dan op academy@invisiblepuppy.com.

 

Schrijf je hier in

Tom De Baere
Tom De Baere

Hoe kunnen we jouw bedrijf op lange termijn helpen?

Hoe kan je ervoor zorgen dat je bedrijf de gewenste resultaten blijft leveren?

Lees meer
Tijs Van Autreve
Tijs Van Autreve

Google Analytics Advanced Opleiding

Lees meer
Romana De Bruyne
Romana De Bruyne

Advanced Content marketing opleiding

Lees meer