Looker Studio training: visualiseer jouw marketingdata

Wil je een Looker Studio rapport bouwen voor jouw marketingacties? Tijdens de Looker Studio training geven we je de handvaten om de juiste data toe te voegen en om te zetten in grafieken die jouw gebruikers inzichten geven waar ze echt baat bij hebben. Op het einde van de opleiding heb je zelfs al een dashboard om verder mee aan de slag te gaan. 

 

Looker Studio, zoals het vroeger Google Data Studio heette, vormt een meerwaarde voor iedereen die online campagnes bedenkt en erover rapporteert.  Onze Looker Studio training geeft je daarom de perfecte basis: je krijgt een iets technischere uitleg in het begin, maar nadien krijg je al snel de kans om de geziene tips en tricks meteen in de praktijk toe te passen. Dit onder het toeziend oog van een specialist. 

Mensen die Google Analytics 4 al gebruiken, zullen vlotter aan de slag kunnen. 

Dit leer je in onze Looker Studio training

  • Wat is Looker Studio? 
  • Waarop letten als je een rapportage opstelt? (KPI's, metrics, users)
  • Basisfunctionaliteiten en design
  • Extra tips & best practices
  • Opzet van een dashboard 

Het is dus zeker handig als je al toegang hebt tot het Analytics-account van jouw bedrijf tijdens de opleiding. Op deze manier kan je meteen een actueel dashboard maken. 

Voor wie is deze opleiding?

Je hebt best al basiskennis rond Google Analytics 4. Dit helpt bij het opstellen van een dashboard. Maar iedereen die met het rapporteren van digitale marketingactiviteiten bezig is, kan nut ondervinden van Looker Studio: denk maar aan online/digitale marketeers, online communicatie medewerkers of social media managers.

Vragen? Mail ons op academy@invisiblepuppy.com


Wil je meer informatie?