Opleiding succesvol adverteren via sociale media

Kopie van Social Advertising copyJe hebt een idee over hoe je een advertentie moet opzetten in Facebook, Instagram en LinkedIn, maar bent niet zeker of je alles volgens de regels van de kunst toepast? In deze opleiding tonen we wat je kan doen om je social media advertenties zo goed mogelijk te optimaliseren. 

 

Wat je leert tijdens deze opleiding

Welk budget zet ik het best tegenover mijn campagnes? Hoe weet ik dat mijn advertenties goed scoren? Hoe bouw ik een campagne op? 

In deze opleiding van een halve dag leer je de technieken om het adverteren op social media zo goed mogelijk aan te pakken en je inspanningen om te zetten in successen. Zo leer je onder meer welke kanalen voor jouw doel het meest geschikt zijn en hoe je een campagne planmatig opzet. Ook komt het volgende aan bod:

  • De basisprincipes van adverteren via sociale media
  • Welke kanalen en content je het best inzet voor jouw doelpubliek
  • Welke advertentiemogelijkheden er zijn en hoe je ermee aan de slag gaat
  • Hoe je segmenteert op Facebook, Instagram en LinkedIn
  • Hoe je resultaten duidelijk kan analyseren en rapporteren 

IK HEB INTERESSE! Waar kan ik me inschrijven?

Praktisch

Voor wie is deze opleiding?

Digitale marketeers, marketing managers, zaakvoerders van KMO's of al wie meerwaarde kan halen uit het toepassen van best practices bij het opzetten en opvolgen van social media campagnes. 

Toegang hebben tot een bedrijfspagina in Facebook Bedrijfsmanager (Business Manager) is een plus, zodat je de walkthrough live kan meevolgen.

Op welke manier gaat de opleiding door? 

De opleiding Succesvol Adverteren via Social Media gaat door via een Zoom meeting. Nadat je bent ingeschreven, ontvang je van ons een e-mail met de link naar de Digital Academy opleiding. 

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding duurt slechts 4 uur.

Aanvullend heb je de mogelijkheid om onze opleiding Succesvol adverteren via Google te volgen. Zo heb je op het einde van de dag een brede basiskennis over de belangrijkste advertentieplatformen en weet jij precies welke platformen het meest aansluiten bij je marketingdoelstellingen. Maar opgelet: hiervoor moet je wel apart inschrijven!

Wil je liever eerst ervaring opdoen met het adverteren op social media? Dan kan je deze bijkomende module ook op een andere dag oppikken. 

Wil je meer info over deze opleiding of bekijk je liever de mogelijkheid voor een opleiding op maat van je marketingteam, geef ons dan een seintje via het in-company training invulformulier.

Wil je graag meer informatie?