Gentse scale-up Invisible Puppy trekt nu ook naar Antwerpen

Invisible Puppy Antwerpen

Op verzoek van vele klanten opent Invisible Puppy een kantoor in Antwerpen. Zo willen ze bedrijven van Antwerpen tot Limburg van dichtbij kunnen bijstaan met het uitdenken en uitwerken van hun digitale strategie.

Wie is Invisible Puppy?

Invisible Puppy helpt ambitieuze managers bij het uitzetten van hun digitale strategie. Daarvoor beschikken ze over een team van 15 gepassioneerde digital natives, omringd door een tiental ervaren senior marketeers. Naast een brede basiskennis heeft elke puppy een eigen expertise in domeinen gaande van digitale marketing over inbound, outbound en e-commerce tot en met marketing automation. Vaak gaan ze dan samen met de marketing manager in de modder staan tot er duidelijke positieve resultaten uit digitale marketing gerealiseerd worden waarna ze in veel gevallen verder gaan als coach en/of sparringpartner van de CMO.  

Samen sterk!

Invisible Puppy Antwerpen

Om in Antwerpen snel en daadkrachtig van start te gaan, bouwen ze verder op de reeds bestaande expertise van Amazus, met kantoren in Fosbury & Sons. Dankzij deze fusie kunnen Antwerpse bedrijven nu dicht bij huis rekenen op de best mogelijke professionele ondersteuning in het domein van digitale marketing.

Benieuwd of wij iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Spring eens binnen of contacteer ons voor een afspraak.

Tot binnenkort? 

Puppy Antwerpen en Gent