[SlideShare] Hoe beheer(s) je je online reputatie?

[SlideShare] Hoe beheer(s) je je online reputatie?

In onze blogs en in onze marketing adviezen hebben we het vaak over het belang van content. Meer zelfs, het belang van verschillende types content. Daarom schreef ik deze week lekker eigenzinnig geen blogpost van minstens 2.000 woorden maar maakte ik een verkorte versie van mijn 130 slides lange opleiding “E-reputatie management”. Want ja, een PowerPoint is ook content.

Jouw online aanwezigheid kan heel snel vereeuwigd worden. Daarnaast kan een online reputatie ook nog eens een enorme impact hebben op het echte leven. Op dat van jou als individu of op dat van het bedrijf. Als beheerder van sociale media kanalen, verantwoordelijke van web copy, als medewerker in een bedrijf, draag je met z’n allen mede de verantwoordelijkheid van de (online)reputatie van een bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je als persoon, en als bedrijf een goede online indruk nalaat? Hoe weet je wat jouw huidige online imago is en hoe kan je het beïnvloeden?

Ontdek het in deze SlideShare presentatie!

 

Meer weten over online reputatiebeheer? Dan is onze opleiding 'Hoe beheer(s) je een online reputatie?' vast iets voor jou.

 

Tess Vlaminck

P.S. Wil je op de hoogte blijven wanneer we een nieuwe blog posten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.