Invisible Puppy bekroond als Google Premier Partner 2023

Gent, België – Onlangs maakte de Amerikaanse techgigant Google zijn lijst met ‘Premier Partners’ bekend. Op die lijst staat ook het Belgische performance marketing-agentschap Invisible Puppy, dat in 2016 ontstond en deel is van het +KOO netwerk. Invisible Puppy is een specialist in onder andere Google-advertenties. Google kent de status van Premier Partner maar toe aan de 3% sterkste partners van Google per land.

Alphabet, dat ook eigenaar is van YouTube, heeft met Google de grootste zoekmachine ter wereld in handen en haalde in 2022 voor €224,4 miljard aan inkomsten uit advertenties. Bedrijven die die advertentiecampagnes voor andere klanten opmaken en uitrollen zijn mee verantwoordelijk voor die inkomsten. Daarom beloont Google per land 3% van de marketingagentschappen die met zijn technologieën werken met de titel van Premier Partner.

“De beste 3% wordt jaarlijks vastgesteld op basis van een aantal factoren, waaronder toename van het aantal klanten, behoud van klanten, productdiversificatie en jaarlijkse uitgaven,” aldus Google zelf. "Het is een prestatie om de Premier Partner-status te krijgen. Invisible Puppy onderscheidt zich daarmee als een Google Ads-expert voor klanten en de branche."

Het is een prestatie om de Premier Partner-status te krijgen. Invisible Puppy onderscheidt zich daarmee als een Google Ads-expert voor klanten en de branche.

Premier Partners hebben niet alleen een ronkende titel om op de schoorsteenmantel te plaatsen, ze genieten ook voordelen zoals een uitnodiging tot de jaarlijkse Partners Summit, betere support, exclusieve trainingsmogelijkheden en strategische consultancy van Google zelf.

Invisible Puppy mag zich een Premier Partner noemen in vier categorieën van Google-marketingdiensten: Search Ads, Display Ads, Video en Shopping. “Hier zijn we heel erg trots op,” zegt senior managing partner Tom De Baere, “Deze erkenning is het resultaat van onze jarenlange, volgehouden inspanningen voor belangrijke klanten in België en daarbuiten, die op ons rekenen voor concrete resultaten uit marketingcampagnes via Google.”

Invisible Puppy is gevestigd in Gent en Antwerpen. Het bedrijf stelt een 20-koppige ploeg (en twee honden) te werk, waaronder meerdere bewezen en ervaren experts in Google-technologieën. Naast de ontwikkeling van marketingcampagnes en -strategieën, is Invisible Puppy koploper in ‘search engine optimization’ (SEO), social media marketing en inbound marketing. Als lid van het +KOO netwerk werkt het ook vaak samen met andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in digitale media.

“Onze status van Premier Partner is een signaal voor zowel onze huidige als toekomstige klanten dat ze bij ons in betrouwbare handen zijn,” besluit Tom. “En we doen elke dag weer ons best om die titel waard te zijn.”

Ook een tandje hoger schakelen met een Google Ads strategie op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op om een samenwerking te bespreken.

Contacteer ons

Solvay Lifelong Learning kiest voor Invisible Puppy als globaal Performance Agency

Sinds 2018 werkt Invisible Puppy samen met Solvay Lifelong Learning om haar inschrijvingen te boosten voor de academische richting ‘SLL Advanced Masters’. Wegens succes werd de rol van Invisible Puppy in 2021 verder uitgebreid, in die mate dat wij vandaag de digitale advertising van ongeveer 14 Solvay Lifelong Learning-programma’s beheren.

Lees meer

Een omnichannel-aanpak voor Parquetvinyl

Beter evenwicht tussen organisch en betaald verkeer via SEO en SEA. Parquetvinyl is een sterk groeiend merk van Lamett, een groep die in 2005 is ...

Lees meer

SEO en Performance Marketing als ideale match voor Computer Checkpoint

Invisible Puppy ontzorgt Computer Checkpoint in SEO, SEA, Google Analytics & social media.

Lees meer