Invisible Puppy erkend als Top Google Ads Agency door Google

Wij werken nauw samen met Google en hun rechtstreekse support.

Google erkent ons performance team als één van de Top Google Ads agencies in België. Dat betekent een nauwere samenwerking met Google om samen impact en groei te drijven voor de business van klanten. 

Meer inzet op performance marketing

Door de jaren heen heeft Invisible Puppy haar performance marketing activiteiten fors uitgebouwd. Dit is zichtbaar in het aantal klanten waarvoor ze performance marketing projecten doet, het aantal mensen dat daarvoor ingezet wordt, de methodiek die professioneel en diepgaand is uitgewerkt, en de resultaten die geboekt worden voor klanten.

De klanten van Invisible Puppy zijn overigens te vinden in construction, FMCG, retail, entertainment, education, food & fashion, en finance & banking.

Selectie door Google

Deze groei is Google ook niet onopgemerkt gebleven. Na een uitvoerige screening van het digitaal agentschap Invisible Puppy, behoren zij sinds kort tot het selecte gezelschap van de grootste Google Ads digitale agentschappen in België. Dit betekent dat zij voortaan nauwer samenwerken met Google en support krijgen om samen impact en groei te drijven voor de business van hun klanten.

We zien dit als een bekroning op ons werk. Door jarenlang in te zetten op kennisopbouw van de geavanceerde tools van Google, weten onze mensen hun weg in het volledige advertentie- en analyse platform. Dat uit zich in slimmere en betere marketingresultaten. - Tom De Baere, managing partner bij Invisible Puppy.

De selectie door Google gebeurt op het vlak van het volume aan advertenties gerealiseerd op het Google marketing platform, maar evenzeer op vlak van strategie van het agentschap, ambitie en innovatiecultuur. Zo bouwde het uitgebreide team van performance marketers kennis op in onder meer Google Ads, Google Analytics, Tag Manager, Google Data Studio, Google Optimize en meer.

Door deze erkenning krijgt Invisible Puppy rechtstreekse support vanuit Google, waarmee ze de business resultaten van hun klanten extra kunnen versterken. De performance marketing experten van Invisible Puppy krijgen bovendien rechtstreeks toegang tot expertise in Google Dublin.

Over Invisible Puppy

Invisible Puppy is een digitaal marketingbureau gevestigd in Gent. We begeleiden en ontzorgen onze klanten door in te spelen op hun behoeftes in een snel veranderende digitale omgeving. Daarbij ondersteunt ons team van digitale experten je zowel bij het opzetten van de strategie als de implementatie van jouw digitale marketing.

Invisible Puppy biedt oplossingen op het gebied van digitale marketingstrategie, SEO, SEA, Google Analytics, reporting, e-commerce, marketing automation, sociale media en meer.

Wil jij ook sterke resultaten behalen met Google Ads? Neem contact met ons op voor een audit van je Google Ads account, of lancering van nieuwe SEA campagnes.

Contacteer ons →

P.S. Zit je liever zelf in de cockpit? Perfect! We zoeken nog een performance marketeer om onze groei verder te ondersteunen. 

Til je Google SEA naar een hoger niveau (1)

Krijg meer leads met Google Ads

Van een gedegen analyse van je Google Ads account tot het opzetten en optimaliseren van je eerste SEA campagne. Onze experten hebben de kennis in huis om jouw budget te laten renderen.

Contacteer ons →

Bellewaerde: 320% stijging in CTR door customer journey analyse

Awareness genereren buiten West-Vlaanderen en meer bezoekers aantrekken om een dag fun te beleven in Bellewaerde Park en Bellewaerde Aquapark. Dit zijn de hoofddoelstellingen van onze campagnes. Een digitaal advertentieplan

Lees meer

Idee Kids vzw brengt meer kinderen samen op kamp

Samen verzorgen we advertenties op social media en Google voor meer bekendheid en meer inschrijvingen.

Lees meer

Solvay Advanced Masters beleeft beste inschrijvingsjaar

Meer concurrentie en toch het beste inschrijvingsjaar voor Solvay Brussels School Economics & Management.

Lees meer