Ligt u ook wakker van uw digitale toekomst? [Prezi]

Ook al bestaat internet al 20 jaar, de meeste bedrijven staan nog steeds in hun kinderschoenen op vlak van digitale marketing en communicatie. Door de evolutie van het internetgebruik bij consumenten is het digitale aspect binnen de moderne marketing mix onmisbaar geworden.

Eind december 2015 peilde ik, in het kader van mijn studies, via een enquête naar hoe bedrijven denken over hun digitale toekomst. Liggen ze er überhaupt van wakker? Hebben ze reeds een externe partij ingeschakeld en hoe “dringend” achten ze internet marketing? Meer dan 100 bedrijven uit verschillende sectoren (distributie, logistiek, retail, industrie & productie, horeca, non-profit, overheid en dienstverlenende organisaties) namen deel aan de enquête.

Spelen Vlaamse bedrijven in op de evolutie van het internet? De resultaten en conclusies van de enquête vat ik even voor u samen in volgende presentatie.

 

Florence Brusselmans

P.S. Wil je op de hoogte blijven wanneer we een nieuwe blog posten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief

Jan Heyens
Jan Heyens

Relevant blijven na corona: hoe win je als merk in het nieuwe normaal?

Dat het coronavirus wereldwijd een gigantische impact heeft, hoeft nauwelijks nog betoog. Maar hoe zal deze crisis onze toekomst vormgeven, en wat betekent dat voor het bedrijfsleven? Stilaan tekenen enkele trends zich af en krijgen we inzicht in wat ons de komende jaren te wachten staat.

Read More
Tom De Baere
Tom De Baere

Reality Check 2019: Wat is toekomst, wat is relevant?

Read More
Sven Dhollander
Sven Dhollander

Digitale marketing versus traditionele marketing: is het een battle?

Read More
Tom De Baere
Tom De Baere

De toekomst van marketing - Hoe ziet marketing eruit binnen 5 jaar?

Hoe ziet marketing er binnen enkele jaren uit? Niet volgens de futuristen en dromers, maar realistisch: wat kunnen we met grote waarschijnlijkheid ...

Read More