Google selecteert Invisible Puppy in de TOP 20 meestbelovende agencies

Het jonge en getalenteerde team bij Invisible Puppy is bijzonder enthousiast dat ze door Google geselecteerd zijn voor het exclusieve Google Elevator Business Programma. Google biedt met dit programma enkel de allerbeste agentschappen een individuele coaching aan, zodat ze de komende jaren zowel duurzaam als zeer kwalitatief verder kunnen groeien.

Team Invisible Puppy

Het Elevator-programma

Door Google gezien worden als veelbelovend is op zich al een grote eer voor het team van 15 gepassioneerde digitale experten uit Gent. Uitverkoren worden om deel te nemen aan het exclusieve Elevator-programma is dat nog veel meer.

De criteria om geselecteerd te worden waren uitstekende performantie, kwaliteit, de manier waarmee met klanten omgegaan wordt, en het potentieel voor sterke groei.

In vier groepssessies bij Google Belgium en vier individuele sessies zal business coach Robert Craven hen inspireren, coachen en begeleiden op diverse domeinen zoals finance, HR, sales, marketing en vooral ook het optimaliseren van de klantenrelaties.

Robert Craven zelf verwoordt het zo: “The Google Business Coaching programme is an invite-only event for some of the top digital agencies, selected by Google for their digital prowess. The coaching programme is like a triple espresso giving selected agencies the knowledge and tools to deliver exceptional results for their clients.”

Als auteur van boeken zoals Grow Your Digital Agency en Customer Is King is Robert Craven een ervaren en gerespecteerde internationale spreker en coach.

Customer Centricity

Al van bij de oprichting in 2015 gaat Invisible Puppy voluit voor het zo pragmatisch mogelijk uitwerken van echte state-of-the-art roadmaps voor haar klanten.  

Dankzij deze coaching door Robert Craven zullen we niet alleen onze operationele kennis nog verder bijspijkeren maar ook onze constante honger naar nieuwe trends en innovaties nog verder uitdiepen. Met als einddoel om onze werking nog verder te optimaliseren zodat we onze klanten nog meer en betere resultaten kunnen aanreiken.  

Sinds onze oprichting focussen we zeer rigoureus op drie principes:

  • "Customer Centric Approach”,
  • “We Only Hire The Best”
  • “We Eat Our Own Dog Food“.  

In een sector die echt wel continu in verandering is, zijn we enorm verheugd met deze toch wel uitzonderlijke begeleiding.

Niet zomaar een Agency

Invisible Puppy focust, in tegenstelling met meer campagne-gedreven bureaus, integraal op het uitwerken van een lange termijn digitale strategie van een bedrijf.

We bieden graag pasklare antwoorden op basis van moderne marketing door middel van een uitgesproken hands-on aanpak. We helpen onze klanten om hun marketing relevanter te maken voor hun doelpubliek, zodat de eindklant een echte meerwaarde ervaart. Vandaar ook onze baseline “Creating Customer Love.”

Over Invisible Puppy

Invisible Puppy is gespecialiseerd in het uitwerken en begeleiden van een lange termijn digitale strategie en transformatie, en treedt op als coach en/of trainer bij de uitvoering op lange termijn.

Daarvoor kunnen klanten een beroep doen op een blended team met core expertises in digitale strategie, content marketing, inbound marketing, marketing automation, digitale optimalisatie en coaching.

Klanten van Invisible Puppy zijn grote en middelgrote bedrijven, waaronder Delhaize, Toyota, Engie Electrabel, VUB, Vlaamse Overheid, Materialise, en Thermote-Vanhalst (TVH).

Wilt u graag samenwerken met een van Google's top Agencies? Neem gerust contact op met ons of verken onze website.