Invisible Puppy Blog

[Opinie] Invisible Puppy kijkt TV: Facebook en ik

Social Media Digitaal Nieuws

Jawel, we hebben gemediawatched! De afgelopen 3 weken kon je op Canvas terecht voor de docureeks 'Facebook en ik'. Een uiterst boeiende reportage waarin journalist Tim Verheyden dieper in de ziel van Facebook probeerde te kijken. Hij gaat in op de ontstaansgeschiedenis, maakt een huidige stand van zaken en probeert voorzichtig naar de toekomst te kijken.

Lees meer

Focus Advertising, Invisible Puppy & Cronos aan de Leie bundelen de krachten

Digitaal Nieuws

High tech koppelen aan high touch, dat is waar de samenwerking tussen deze bedrijven om draait. Focus Advertising is een bouwer van sterke merken, Invisible Puppy een pionier op het vlak van digitale strategie. Invisible Puppy neemt samen met Cronos aan de Leie een minderheidsparticipatie in Focus Advertising, al blijft het management van de afzonderlijke bedrijven ongewijzigd. De alliantie gaat officieel van start op 21 september 2018.

Lees meer

Growth Marketing expertise in Kortrijk

Digitaal Nieuws

Het gaat hard bij Invisible Puppy. Na de opening van een tweede kantoor in Antwerpen zetten ze nu ook op vraag van hun West-Vlaamse klanten voet aan de grond in KortrijkOp die manier kan het Invisible Puppy team lokaal dezelfde expertise aanbieden als de andere kantoren. Zo brengen ze expertise aan onder de vorm van Digitale Strategie, Content Marketing, Inbound Marketing, Marketing Automation, Digitale Optimalisatie, Growth Marketing, UX Design & Coaching.

Lees meer

Gentse scale-up Invisible Puppy trekt nu ook naar Antwerpen

Digitaal Nieuws

Op verzoek van vele klanten opent Invisible Puppy een kantoor in Antwerpen. Zo willen ze bedrijven van Antwerpen tot Limburg van dichtbij kunnen bijstaan met het uitdenken en uitwerken van hun digitale strategie.

Lees meer

#20thoughts predikt straffe content | Gastblogger Nele Geeroms

Digitaal Nieuws

‘God is a content marketer. #20thoughts’ is de eerste post die ik vanuit Altar Gent viraal stuur. En er volgen er nog. Want “sharing is wanted”, aldus een van de profeten. En als trouwe volgelingen in de kerk verkondigen we graag Zijn woord.

Lees meer

Google selecteert Invisible Puppy in de TOP 20 meest belovende agencies

Digitale Strategie Digitaal Nieuws

Persbericht

Gent, 11 april 2017

Het jonge en getalenteerde team bij Invisible Puppy is bijzonder enthousiast dat ze door Google geselecteerd zijn voor het exclusieve Google Elevator Business Programma. Google biedt met dit programma enkel de allerbeste agentschappen een individuele coaching aan, zodat ze de komende jaren zowel duurzaam als zeer kwalitatief verder kunnen groeien.

Lees meer

Niet voor de hand liggende Digitale Trends voor 2017

Digitale Strategie Digitaal Nieuws

Veel bedrijven en bloggers wagen zich aan het voorspellen van trends aan het einde van een bewogen 2016, of aan het begin van dit nieuwe jaar.

Iedereen is uiteraard geïnteresseerd in wat de toekomst brengt, ook ik. Maar vaak zijn deze voorspellingen over digitale trends een herhaling van voor de hand liggende trends zoals 'mobiele marketing is nog steeds hot', of '2017 wordt het jaar virtual reality'.

Langs de andere kant zijn sommige voorspellingen veel te futuristisch of te moeilijk te implementeren omdat ze gaan over niet bewezen technologieën of innovaties die van voorbijgaande aard kunnen zijn.

Lees meer

Kleine puppies worden groot…

Opleiding Digitale Marketing Digitaal Nieuws

Als je hier bent om zoals elke week kennis op te doen over online marketing, ga ik je misschien een beetje moeten teleurstellen. Vandaag gebruik ik het blog moment om terug te blikken op mijn 3,5 jaar als een Invisible Puppy.

Ook een beetje om afscheid te nemen, maar vooral om jullie allemaal te bedanken…

Lees meer

Het web blaast 25 (Belgische) kaarsjes uit

Digital Transformation Digitaal Nieuws
 

Op 6 augustus 1991 werd de allereerste webpagina publiekelijk online gezet door Tim Berners-Lee en zijn Belgische collega Robert Cailliau, kernfysici bij het CERN in Genève. Daarmee luidden ze een nieuw tijdperk in. Naast Cailliau zijn er echter nog andere Belgen die mee de geschiedenis van het internet hebben geschreven. Een overzicht!

Lees meer

Pokémon Go: De hype uitgelegd - Puppy's Digest #24

Digitaal Nieuws

Elke dinsdag publiceert het team van Invisible Puppy een overzicht van de belangrijkste blogposts en nieuws binnen het universum van de online marketing. Een bloemlezing van de meest spraakmakende trends, opmerkelijkste publicaties op social media, en sterkste infographics van de afgelopen zeven dagen.

Deze week leer je alles over Pokémon Go.

Lees meer