Invisible Puppy Blog

Kleine puppies worden groot…

Digitaal Nieuws Opleiding Digitale Marketing

Als je hier bent om zoals elke week kennis op te doen over online marketing, ga ik je misschien een beetje moeten teleurstellen. Vandaag gebruik ik het blog moment om terug te blikken op mijn 3,5 jaar als een Invisible Puppy.

Ook een beetje om afscheid te nemen, maar vooral om jullie allemaal te bedanken…

Lees meer

Invisible Puppy Academy - Terug naar school, ook als je al werkt!

Opleiding Digitale Marketing

Er zijn nog zekerheden in het leven, mijnheer! Zo was het deze week weer (inter)nationale kind-met-boekentas-foto-op-Facebookdag. Tal van trotse mama's, papa's, moekes en vakes die al die duizenden koters terug afzetten aan de schoolpoort. Ik ben zelf nog kinderloos en zoek daarom in die foto's altijd in de achtergrond naar die ene opa die daar staat met een gezicht op half onweer. Een gezicht waarop je kan aflezen: 'Geniet van je pensioen lieve pap," zei m'n dochter 'maar kan je dat dan wel doen nadat je om 7 bent opgestaan om onze Michiel naar school te brengen?' 
Ook de Invisible Puppy Academy was open op 1 september. Deze keer voor de opleiding 'Hoe kan je meer halen uit Linkedin?' De eerste opleidingen zijn achter de rug, hoe gaat het met de Academy? 

Lees meer

[SlideShare] Hoe beheer(s) je je online reputatie?

Digitale Strategie Social Media Opleiding Digitale Marketing

In onze blogs en in onze marketing adviezen hebben we het vaak over het belang van content. Meer zelfs, het belang van verschillende types content. Daarom schreef ik deze week lekker eigenzinnig geen blogpost van minstens 2.000 woorden maar maakte ik een verkorte versie van mijn 130 slides lange opleiding “E-reputatie management”. Want ja, een PowerPoint is ook content.

Lees meer