Invisible Puppy Blog

Focus Advertising, Invisible Puppy & Cronos aan de Leie bundelen de krachten

Puppy Nieuws

High tech koppelen aan high touch, dat is waar de samenwerking tussen deze bedrijven om draait. Focus Advertising is een bouwer van sterke merken, Invisible Puppy een pionier op het vlak van digitale strategie. Invisible Puppy neemt samen met Cronos aan de Leie een minderheidsparticipatie in Focus Advertising, al blijft het management van de afzonderlijke bedrijven ongewijzigd. De alliantie gaat officieel van start op 21 september 2018.

Lees meer

Growth Marketing expertise in Kortrijk

Puppy Nieuws

Het gaat hard bij Invisible Puppy. Na de opening van een tweede kantoor in Antwerpen zetten ze nu ook op vraag van hun West-Vlaamse klanten voet aan de grond in KortrijkOp die manier kan het Invisible Puppy team lokaal dezelfde expertise aanbieden als de andere kantoren. Zo brengen ze expertise aan onder de vorm van Digitale Strategie, Content Marketing, Inbound Marketing, Marketing Automation, Digitale Optimalisatie, Growth Marketing, UX Design & Coaching.

Lees meer

Gentse scale-up Invisible Puppy trekt nu ook naar Antwerpen

Puppy Nieuws

Op verzoek van vele klanten opent Invisible Puppy een kantoor in Antwerpen. Zo willen ze bedrijven van Antwerpen tot Limburg van dichtbij kunnen bijstaan met het uitdenken en uitwerken van hun digitale strategie.

Lees meer

#20thoughts predikt straffe content | Gastblogger Nele Geeroms

Puppy Nieuws

‘God is a content marketer. #20thoughts’ is de eerste post die ik vanuit Altar Gent viraal stuur. En er volgen er nog. Want “sharing is wanted”, aldus een van de profeten. En als trouwe volgelingen in de kerk verkondigen we graag Zijn woord.

Lees meer

Google selecteert Invisible Puppy in de TOP 20 meest belovende agencies

Digitale Strategie Puppy Nieuws

Het jonge en getalenteerde team bij Invisible Puppy is bijzonder enthousiast dat ze door Google geselecteerd zijn voor het exclusieve Google Elevator Business Programma. Google biedt met dit programma enkel de allerbeste agentschappen een individuele coaching aan, zodat ze de komende jaren zowel duurzaam als zeer kwalitatief verder kunnen groeien.

Lees meer

#20thoughts2016: 20 keynotes vertaald in 20 tweets

Puppy Nieuws

Ouuuuaaaaaah. Ogen open. Armen en benen gestrekt. Klaarwakker was ik toen ik richting Altar vertrok. Ik zou, als stagiaire, het allereerste shared event ooit van Invisible Puppy en The Fat Lady bijwonen: Twenty Thoughts Before Noon, een conference voor en door marketing experts.

Op het menu? 13 keer 10 minuten relevante lessen met tips om je content te laten renderen en 7 keer 1 minuut stof om over na te denken.

Lees meer