Bostoen

Bostoen
Bostoen
Bostoen

Bostoen kiest resoluut voor een nieuwe online aanpak

Bostoen biedt woonprojecten aan, realiseert bouwprojecten en voert totaalverbouwingen uit. Met de toenemende aandacht voor digitale business ging Bostoen op zoek naar een externe partner om hun digitale strategie en marketing mee vorm te geven en te implementeren.

Zoekmachineoptimalisatie en Google AdWords

In een eerste fase wenste Bostoen zich te verzekeren van een competitieve plaats in de zoekresultaten van Google en hun online advertentie campagnes verder uitbouwen en rentabiliseren. 

Een veelzijdige aanpak

Invisible Puppy ondersteunt Bostoen ondertussen reeds twee jaar op vlak van SEO en SEA. Daarnaast vormt ook rapportage een belangrijke schakel in de samenwerking. Enerzijds bezorgen we het bedrijf maandelijks en per kwartaal een aantal rapporten met de meest relevante gegevens over de lopende campagnes. Anderzijds ontwikkelt ons team een reporting dashboard, zodat het management in één oogopslag een overzicht krijgt van de voornaamste resultaten.

Verder geeft Invisible Puppy concreet advies en opleidingen rond sociale media e-mailmarketing. In 2016 zijn de eerste stappen richting marketing automation gezet.

Wekelijkse opvolging, duidelijke rapportage en verschillende optimalisatie trajecten hebben hun vruchten afgewerpt; Bostoen ziet sinds de samenwerking met Invisible Puppy een grote toename in leads en heeft de weg naar digitale transformatie goed ingezet.

Heb je vragen over zoekmachineoptimalisatie, online adverteren of marketing automation? Of ben je op zoek naar een nieuwe digitale strategie voor je bedrijf?

Neem dan gerust contact op met ons.