Op zoek naar een oplossing?
Contacteer een expert

Delhaize - goed kopen, goed eten

Delhaize België behoort tot Delhaize Group, een internationale voedingsdistributeur. Invisible Puppy staat reeds enkele jaren aan de zijde van Delhaize en steunt haar bij al haar SEO-uitdagingen. Verder creëren we samen online content, doen we aan rapportage en bevorderen we de user experience en usability. Het omvangrijke project delen we in in drie grote luiken.Delhaize

SEO-optimalisatie

Invisible Puppy nam de website van Delhaize onder de loep en voerde een inhoudelijke en technische analyse uit. Zitten de keywords goed, zijn de URL’s gebruiksvriendelijk, hoe is de structuur? Daarnaast analyseerden we de content management systemen en gaven we advies en ondersteuning rond  zoekmachineoptimalisatie.

Vervolgens creëerde Invisible Puppy een SEO-implementatiegids die dienst deed als checklist, stappenplan of best practices guide. Een handig document die het Delhaize e-commerce team helpt bij de aanmaak van content. Het IT-departement kreeg een technische SEO implementatiegids en verder werd er nog een algemene lijst opgesteld met de SEO prioriteiten.

Content creatie: copy & video

De voorbije jaren ontwikkelden we verschillende types content voor de Delhaize en Delhaize Wine World websites. We werkten web teksten en videos uit voor een augmented reality app en creërden content (copy, infographics & videos) rond verschillende seizoensgebonden thema’s gaande van gezond eten, tips bij het koken tot inspirerende kerstmenus en inspiratie voor tafeldecoratie.

Voor Delhaize WineWorld creëerden we inspirerende content voor de verschillende wijnstreken en informatieve video’s waarin heel eenvoudig wordt uitgelegd hoe wijn of champagne geproduceerd wordt.

Digital marketing reporting

Er wordt op twee manieren gerapporteerd; enerzijds een kwartaal rapport over web verkeer naar de Delhaize websites en het online bezoekersgedrag (aantal page views en bounce rate). Anderzijds een jaar verslag over het website verkeer, wat de bezoekers online doen en of er een link is tussen de bezoekers en conversie.

Ten slotte organiseerde Invisible Puppy ook interne opleidingen rond Search Marketing.

Het resultaat voor Delhaize?

Naast een betere kennis van SEO, is de kwaliteit van hun social content sterk verbeterd. De Facebook video over Galaxy donuts heeft bijvoorbeeld 143.000 weergaven gehad en 1.900 likes gekregen.

Zou jij ook beter willen scoren op SEO of een mooi content verhaal creëren met tekst en video’s?
Contacteer ons

Laurens Gozin
Laurens Gozin

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Iedereen wil vanboven komen te staan in Google. Zoekmachine optimalisatie maakt dit voor je mogelijk.

Lees meer
Tom De Baere
Tom De Baere

Content Marketing

Content marketing is de centrale pijler binnen moderne marketing.

Lees meer
Xaveer Rumbaut
Xaveer Rumbaut

Resultaat boeken met Performance Marketing

Haal een hogere ROI op jouw marketing campagnes met de datagedreven performance marketing aanpak. 

Lees meer

De Vlaamse overheid gaat aan de slag met digitale platformen

De Vlaamse Overheid had vragen omtrent structuur die zich voordeden op het vlak van file management.

Lees meer