Dirk Cousaert

Dirk Cousaert
Dirk Cousaert

Unieke creaties van Dirk Cousaert gaan online

Dirk Cousaert staat al vele jaren bekend voor zijn exclusieve creaties. Samen met zijn team ontwikkelde hij reeds een heel assortiment aan stoelen, tafels, deuren en zelfs volledig uitgeruste keukens. Het gebruik van verschillende houtsoorten en synthetische materialen heeft tot een aantal unieke combinaties geleid.

Het bedrijf besloot enkele maanden terug om in te zetten op online marketing met als doel merkbekendheid te verhogen en nieuwe klanten aan te trekken. Dirk Cousaert schakelde Invisible Puppy in om een strategische en efficiënte aanpak uit te werken op korte en lange termijn.

Online stockverkoop

Een eerste stap werd gezet met een online stockverkoop om ruimte te maken voor een nieuw project. Invisible Puppy bouwde een gebruiksvriendelijke product website uit die alle producten van de stockverkoop duidelijk presenteerde. Dit met als doel de websitebezoekers te converteren naar een bezoek in de toonzaal.

Met behulp van een sterk gesegmenteerde online advertentie campagne werd een brede, en toch kwalitatieve, doelgroep bereikt. De product site ontving snel een pak bezoekers en de meubels vlogen binnen de kortste keren de deur uit. Een succesvolle online stockverkoop als je het ons vraagt!

Heb je zelf hulp nodig bij het uitdenken van een digitale strategie?
Neem dan gerust contact op met ons.