Last Minute Sauna

LastMinuteSauna_1.jpg
LastMinuteSauna_2.jpg
LastMinuteSauna_3.jpg

Last Minute Sauna gaat de hoogte in op Google

Techniciteit en content gaan tegenwoordig hand in hand in bijna elke sector. Zo ook in de zoekresultaten van Google. Toen gelijkaardige spelers op de markt kwamen en zich bezighielden met gevonden worden op het online web, besloot Last Minute Sauna, een digitaal platform met last minute wellness deals, op diezelfde kar te springen. Een klus waar Invisible Puppy maar al te graag mee hielp.

SEO zoekmachine optimalisatie

Door website aanpassingen op gebied van SEO optimalisatie, trachtte Last Minute Sauna haar online positie te verstevigen en meer leads te genereren. Het aanpassen gebeurde in twee fases:

In de eerste fase verrichte Last Minute Sauna, samen met Invisible Puppy, een doorgedreven SEO-audit waarbij de website volledig werd ontleed. Het resultaat was een diepgaand rapport met een reeks  aanbevelingen rond keywords en  meta beschrijvingen, afgestemd op de consumenten.

In de tweede fase werd, onder begeleiding van Invisible Puppy, het marketing advies praktisch toegepast. Zo werden, in overleg met de web developer, de technische vereisten geïmplementeerd.

Vandaag de dag mag het resultaat er zeker zijn. Met de opvolging van Invisible Puppy staat de website van Last Minute Sauna op dit moment hoger in de rankings van Google en maakte ook het aandeel traffic via zoekmachine naar website een ware evolutie mee.

Zou jij ook beter willen scoren met SEO zoekmachine optimalisatie? Of ben je op zoek naar een nieuwe digitale strategie voor je bedrijf? Neem dan gerust contact op met ons.