Nagelmackers

Logo Nagelmackers
Facebookpost Nagelmackers
LinkedIn post Nagelmackers

Sociale strategie in lijn met naamsverandering van Nagelmackers

Wordcloud Nagelmackers

Bank Nagelmackers, specialist in vermogensopbouw, -beheer en -bescherming, opereerde tot oktober 2015 onder de naam Delta Lloyd Bank. Door de naam Nagelmackers opnieuw te introduceren, benadrukte de bank de strategische heroriëntering van algemene bank naar personal en private bank.

Invisible Puppy werd ingeschakeld om de overgang naar de nieuwe naam op een vlotte en efficiënte manier te laten verlopen door een social media strategie op poten te zetten.

Social media rebranding en bijhorend communicatieplan

Invisible Puppy zorgde voor een volledige rebranding van de sociale media kanalen. De Twitter-, Facebook- en LinkedIn-accounts werden vlot van ‘Delta Lloyd Bank’ naar ‘Bank Nagelmackers’ overgezet. Daarnaast werkte Invisible Puppy zowel een Nederlands- als Franstalig communicatieplan uit voor de sociale media, volledig analoog met de algemene communicatiecampagne van de bank.

Content marketing

Na een succesvolle rebranding fase werd een content plan uitgewerkt met doelstellingen op korte en lange termijn. Vandaag beheren we de social media advertentie campagnes en ondersteunen we Bank Nagelmackers in content marketing rekening houdend met trends in de banksector.

Het resultaat voor Nagelmackers?

Dankzij de samenwerking met Invisible Puppy heeft Nagelmackers 26% meer likes gehaald op hun facebook pagina op 1 jaar tijd.

Half aanhalingsteken.pngInvisible Puppy werd ingeschakeld om de rebranding op poten te zetten door het uitwerken van een social media strategie.

 

Zou je graag meer weten over rebranding, content marketing of strategisch advies? 
Neem dan gerust contact op met ons.