Pro-Cured

Pro-Cured logo - Invisible Puppy case
Pro-Cured social media - Invisible Puppy case

Pro-cured's expertise nu ook digitaal

Wordcloud Pro-Cured case online strategie

Pro-Cured
is al 25 jaar een ware nichespeler in de HR industrie. Het bedrijf stelt als doel om getalenteerde kandidaten (zowel freelancers als full time medewerkers in procurement, supply chain en facility management) te koppelen aan de juiste succesvolle bedrijven. Net als Invisible Puppy, denkt Pro-Cured actief mee met haar klanten en voelt het zich betrokken bij het beheer en de uitvoer van projecten. Dit met het oog op langetermijnrelaties.

Het spreekt voor zich dat online visibiliteit en het verkrijgen van meer leads in deze sector prioriteit nummer een is. Vandaar dat Pro-Cured besloot om haar website en sociale media kanalen te optimaliseren door beroep te doen op Invisible Puppy.

Vernieuwde digitale strategie

De samenwerking tussen Pro-Cured en Invisible Puppy is gebaseerd op de iBlendR Blue formule. Zo biedt Invisible Puppy het bedrijf tot op vandaag elke maand digitaal marketingadvies en enkele quick-wins aan op basis van een digitaal performance rapport. In overleg met Pro-Cured, worden daarnaast de doelstellingen op korte en lange termijn onder de loep genomen.

Optimalisatie van de verschillende kanalen

Bij Pro-Cured werd hoog ingezet op de optimalisatie van haar bestaande online platformen. Zo werden de juiste woorden onder de foto’s, verschillende CTA’s en meer geplaatst op de website. Ook kreeg de HR expert begeleiding rond het gebruik van sociale media. Van tips voor het posten op Twitter tot het ontdekken van de kracht van LinkedIn; Pro-Cured kreeg een volwaardige opleiding van Invisible Puppy waardoor het zich een nieuwe sociale media strategie kon aanmeten. Het resultaat? Een sterke kenbare naam op gebied van werving en selectie bij gerenommeerde bedrijven en ambitieuze kandidaten.

Het resultaat voor Pro-Cured?

Door veel kleine quick wins toe te passen om hun online presence te optimaliseren, heeft Pro-Cured op 1 jaar tijd 40% meer traffic naar hun website gehaald. Een van de grootse verbeteringen was de traffic die van social doorstroomde naar hun website. Dit is van 5% van alle bezoekers naar 30% gegaan.

Heb je vragen over zoekmachineoptimalisatie of content marketing? Of ben je op zoek naar een nieuwe digitale strategie voor je bedrijf? Neem dan gerust contact op met ons.