Op zoek naar een oplossing?
Contacteer een expert

Pro-cured's expertise nu ook digitaal

Pro-Cured is al 25 jaar een ware nichespeler in de HR industrie. Het bedrijf stelt als doel om getalenteerde kandidaten (zowel freelancers als full time medewerkers in procurement, supply chain en facility management) te koppelen aan de juiste succesvolle bedrijven. Net als Invisible Puppy, denkt Pro-Cured actief mee met haar klanten en voelt het zich betrokken bij het beheer en de uitvoer van projecten. Dit met het oog op langetermijnrelaties.Pro-Cured

Het spreekt voor zich dat online visibiliteit en het verkrijgen van meer leads in deze sector prioriteit nummer een is. Vandaar dat Pro-Cured besloot om haar website en sociale media kanalen te optimaliseren door beroep te doen op Invisible Puppy.

Vernieuwde digitale strategie

De samenwerking tussen Pro-Cured en Invisible Puppy is gebaseerd op de iBlendR Blue formule. Zo biedt Invisible Puppy het bedrijf tot op vandaag elke maand digitaal marketingadvies en enkele quick-wins aan op basis van een digitaal performance rapport. In overleg met Pro-Cured, worden daarnaast de doelstellingen op korte en lange termijn onder de loep genomen.

Optimalisatie van de verschillende kanalen

Bij Pro-Cured werd hoog ingezet op de optimalisatie van haar bestaande online platformen. Zo werden de juiste woorden onder de foto’s, verschillende CTA’s en meer geplaatst op de website. Ook kreeg de HR expert begeleiding rond het gebruik van sociale media. Van tips voor het posten op Twitter tot het ontdekken van de kracht van LinkedIn; Pro-Cured kreeg een volwaardige opleiding van Invisible Puppy waardoor het zich een nieuwe sociale media strategie kon aanmeten. Het resultaat? Een sterke kenbare naam op gebied van werving en selectie bij gerenommeerde bedrijven en ambitieuze kandidaten.

Het resultaat voor Pro-Cured?

Door veel kleine quick wins toe te passen om hun online presence te optimaliseren, heeft Pro-Cured op 1 jaar tijd 40% meer traffic naar hun website gehaald. Een van de grootse verbeteringen was de traffic die van social doorstroomde naar hun website. Dit is van 5% van alle bezoekers naar 30% gegaan.

Heb je vragen over zoekmachineoptimalisatie of content marketing? Of ben je op zoek naar een nieuwe digitale strategie voor je bedrijf?
Contacteer ons

Helga Telegdi
Helga Telegdi

Digitale Strategie

Je wilt graag jouw digitale aanwezigheid vergroten, maar je hebt geen idee hoe?

Lees meer
Xaveer Rumbaut
Xaveer Rumbaut

Resultaat boeken met Performance Marketing

Haal een hogere ROI op jouw marketing campagnes met de datagedreven performance marketing aanpak. 

Lees meer
Ine Phlypo
Ine Phlypo

Social Media Plan

Resultaten behalen lukt pas bij een consistente en strategische toepassing.

Lees meer

iLumen zet in op online lead generation

iLumen is op wereldwijd vlak een van de innovatiefste spelers op de markt van zonnepanelen.

Lees meer