Trappen Smet

Smet_1.jpg
Smet_2.jpg
Smet_3.jpg

Exclusieve creaties van Smet in de zoekresultaten van Google

Trappen Smet is een bedrijf dat kwalitatieve en stijlvolle trappen op maat maakt. De trappen worden gemaakt uit duurzaam hout in combinatie met glas, marmer of ijzer. In combinatie met een gepersonaliseerd design of volledig met de hand gemaakte details leidt dit steeds tot een bijzonder resultaat. De hoofdzetel is gevestigd in België maar, een afdeling van het bedrijf - Staircases of Distinction - focust zich vooral op de Britse markt. 

Trappen Smet kwam bij Invisible Puppy terecht na het volgen van de workshop: Aan de slag met Google Analytics. De hoofdvraag bleek hier vooral hoe er meer structuur kon gecreëerd worden in de site, wat op zijn beurt zou leiden tot meer kwalitatieve leads.

Een uitgebreide aanpak

In een eerste fase werd vooral ingegaan op de klantenrelaties (zowel B2B als B2C): wie zijn de klanten, wat willen ze en wat doet Trappen Smet momenteel voor hen? In een uitgebreide workshop werden alle kanalen bekeken, waarbij de website als grootste pijnpunt werd geïdentificeerd.

In een tweede fase ging Invisible Puppy iets concreter te werk. Termen zoals SEO optimalisatie, conversie en content marketing kwamen aan bod, waarna de website in verschillende categorieën werd ingedeeld. Invisible Puppy functioneerde hier als coach in het aansturen van de design en development partners.

Persoonlijke coaching 

Een volgend onderdeel van het project was tevens het assisteren en de coaching van de marketingverantwoordelijke bij Trappen Smet. Hiervoor werden enkele praktische workshops omtrent search marketing, Google AdWords en e-mail marketing gegeven. Zo trachtten we door middel van concrete sturing en feedback, stap voor stap de digital skills van Trappen Smet te optimaliseren.

Heb je vragen over zoekmachineoptimalisatie, online adverteren of e-mail marketing? Of ben je op zoek naar een nieuwe digitale strategie voor je bedrijf?

Neem dan gerust contact op met ons.