Op zoek naar een oplossing?
Contacteer een expert

Sociale strategie in lijn met naamsverandering van Nagelmackers

Bank Nagelmackers is specialist in vermogensopbouw, -beheer en -bescherming. Ze opereerde tot oktober 2015 onder de naam Delta Lloyd Bank. Door de naam Nagelmackers opnieuw te introduceren, benadrukte de bank de strategische heroriëntering van algemene bank naar personal en private bank.
banner test cases 3

Invisible Puppy werd ingeschakeld om de overgang naar de nieuwe naam op een vlotte en efficiënte manier te laten verlopen door een social media strategie op poten te zetten.

Social media rebranding en bijhorend communicatieplan

Invisible Puppy zorgde voor een volledige rebranding van de sociale media kanalen. De Twitter-, Facebook- en LinkedIn-accounts werden vlot van ‘Delta Lloyd Bank’ naar ‘Bank Nagelmackers’ overgezet. Daarnaast werkte Invisible Puppy zowel een Nederlands- als Franstalig communicatieplan uit voor de sociale media, volledig analoog met de algemene communicatiecampagne van de bank.

Content marketing

Na een succesvolle rebranding fase werd een content plan uitgewerkt met doelstellingen op korte en lange termijn. Vandaag beheren we de social media advertentie campagnes en ondersteunen we Bank Nagelmackers in content marketing rekening houdend met trends in de banksector.

Het resultaat voor Nagelmackers?

Dankzij de samenwerking met Invisible Puppy heeft Nagelmackers 26% meer likes gehaald op hun facebook pagina op 1 jaar tijd.

Zou je graag meer weten over rebranding, content marketing of strategisch advies?
Contacteer ons

Ine Phlypo
Ine Phlypo

Social Media Plan

Resultaten behalen lukt pas bij een consistente en strategische toepassing.

Lees meer
Tom De Baere
Tom De Baere

Content Marketing

Content marketing is de centrale pijler binnen moderne marketing.

Lees meer

Pro-cured's expertise nu ook digitaal

Pro-Cured is al 25 jaar een ware nichespeler in de HR industrie.

Lees meer