Op zoek naar een oplossing?
Contacteer een expert

Teamleader gaat in zee met Google Adwords

Teamleader investeert veel in hun marketing, zodoende ook het adverteren op Google. Toch hadden ze het gevoel dat hun Adwordscampagnes niet genoeg vruchten afwierpen. Bij hun zoektocht naar een partner om hun online advertising te optimaliseren, kwamen ze terecht bij Invisible Puppy.Teamleader

SEA-optimalisatie

Invisible Puppy koos ervoor om een concrete manier van aanpak voor te stellen. De marketing strategie, gestoeld op twee essentiële pijlers, werd samen met de klant gedefinieerd tijdens twee workshops. In een eerste workshop werd gepeild naar wie Teamleader juist is, welke doelgroep er vooral moet aangesproken worden en welke doelen men op lange termijn wil halen.

Tijdens een tweede workshop was het de bedoeling om eerder de campagnes zelf te gaan begrijpen waarbij het hele account van Teamleader doorlopen werd. Hier werd een antwoord geformuleerd op vragen als: waarom draait deze campagne (niet), wat werkt er vandaag de dag en hoe kunnen we hierop inspelen.

Het belangrijkste doel van een betere Google Adwords strategie was het genereren van meer kwalitatieve leads en meer optimale lead conversion Om dit te kunnen bereiken werden tevens enkele korte termijn doelen vooropgesteld. Invisible Puppy trad op als digital coach door te assisteren bij het instellen en optimaliseren van alle landingspagina's, keywords en meer.

Verder hielpen we hen ook om in kaart te brengen wat er nog ontbreekt zodat nieuwe campagnes steeds opnieuw kunnen leiden tot een optimaal resultaat. 

Het resultaat voor Teamleader?

Door een hands-on approach samen met de klant zijn we erin geslaagd om de kosten per lead te drukken en meer impressies & kliks binnen te halen met een kleiner adwords budget. Het harde werk heeft dus zijn vruchten afgeworpen.

Heb je vragen over Google Adwords? Of ben je op zoek naar een nieuwe digitale strategie voor je bedrijf?
Contacteer ons

Xaveer Rumbaut
Xaveer Rumbaut

Online adverteren

Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om geïnteresseerde bezoekers naar je website te sturen. Marketing Campagnes voeren om jouw doelstellingen te bereiken zijn tegenwoordig onmisbaar. Hiervoor kan je naast offline ook verscheidene online advertentiemogelijkheden exploreren.

Lees meer
Lien Heirbaut
Lien Heirbaut

In-company training

Je hebt graag een op maat gemaakte training voor een groter aantal werknemers? Dan is de in-company formule precies wat je zoekt! Gedurende een halve ...

Lees meer

Sociale strategie in lijn met naamsverandering van Nagelmackers

Bank Nagelmackers is specialist in vermogensopbouw, -beheer en -bescherming.

Lees meer