Ellen-Boxstael

Online adverteren

Of je nu je merkbekendheid wil vergroten, meer contactaanvragen wil ontvangen of de voordelen van jouw service met de wereld wil delen, online adverteren is hier één van de meest doeltreffende manieren.

Waarom adverteren op Google?

Dit advertentieplatform staat al stevig in haar schoenen wat betreft automatisering. De zoekmachine is dus uiterst geschikt voor performance marketing. Invisible Puppy maakt hier handig gebruik van.

Invisible-Puppy-wordt-Google-Premier-Partner-2023

We zijn immers  gecertificeerd Google-partner in België en staan onder andere in top 5 agencies van België wat betreft “Optimization Score Google Accounts”. Ons team van 6 Performance Experten hebben een rijke ervaring in Google Search, Display, Video, Discovery, Performance Max en Programmatic Advertising. Dit voor klanten zoals Reynaers, Solvay, Bellewaerde en Securex.

Welke vormen van online adverteren zijn er?

Je kan als bedrijf online adverteren op sociale media zoals Meta (Facebook en Instagram), Twitter, Linkedin en Pinterest.

Daarnaast is er SEA (Search Engine Advertising), dit zijn online advertenties op zoekmachines. Google is de grootste, maar je kan ook adverteren op kleinere zoekmachines als Bing en Ecosia. Wanneer we adverteren op Google kan dat op verschillende manieren en een combinatie van de verschillende kanalen is vaak optimaal. Invisible Puppy ontwerpt steeds een campagnevoorstel op basis van de noden en vraag van de klant. Binnen  Google advertenties zijn er volgende mogelijkheden:

FAQs of veelgestelde vragen

Performance Marketing gaat vaak gepaard met talloze vragen en onzekerheden.. We beantwoorden hier alvast enkele veelgestelde vragen.

Heb je nog andere vragen of ben je op zoek naar advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

269A6454

SEA uitbesteden aan een performance driven agency

Als online strategen luisteren we eerst naar de noden en doelen van jouw bedrijf. Daarna onderzoeken we zelf wat wel en niet interessant is binnen jullie markt, zodat we een data-gedreven en performant marketingplan kunnen formuleren. Het marketinglandschap is continu in beweging, ons plan is dus steeds klant- en tijdsgebonden. Samen met jou bespreken we ons voorstel zodat de verwachtingen duidelijk en de resultaten goed meetbaar zijn. Tijdens de campagne volgen we de resultaten nauwgezet op en wordt er getest en geoptimaliseerd waar mogelijk.

Online adverteren is onmisbaar binnen de marketingstrategie van bedrijven vandaag. De experten van Invisible Puppy staan je graag bij voor jouw advertenties op Google. Je kan je SEA uitbesteden aan ons, zoals ook Solvay Business School deed.