Ga aan de  slag met Performance Marketing

Ga aan de slag met performance marketing

Een datagedreven aanpak doorheen je Paid campagnes

Ben je op zoek naar een manier om de performantie van je online kanalen te verhogen? Dan is performance marketing zeker iets voor jouw bedrijf. Het pietje precies van de marketing, waarbij analyse, a-b-testing en kostenefficiëntie key zijn - daar helpen wij je graag mee.

Wat is performance marketing?

Deze vorm van marketing opent een  wereld aan datagedreven mogelijkheden waarmee je resultaten in real-time kunt meten en beheren. Je zet verschillende marketing en sales activiteiten op via diverse platformen die je dan uitgebreid test, analyseert en  optimaliseert in functie van de vastgelegde doelen en meetbare resultaten.

Deze doelen kunnen heel divers zijn: downloads op je website, ontvangen contactopnames, het genereren van leads of een andere return die je vooropstelt.

Performance en analytics experten bij Invisible Puppy

Hoe meet je die performance?

Performance marketing en analytics gaan hand in hand. Een diepgaande analyse van je campagneresultaten is dan ook belangrijk. Als adverteerder wil je weten: welke doelgroepen werken goed? Welke creatives of welke content zorgt voor een hoge conversieratio?

Je digital marketing agency begint steeds met een uitgebreid meetplan waarbij in kaart wordt gebracht welke conversies gemeten zullen worden en hoe dit precies in zijn werk gaat.

Een goede setup van je analytics is dus belangrijk voorbereidend werk, net als een op maat gemaakt dashboard zoals wij voor S.S.A Archery bouwden. KPI’s (key performance indicators) die hierbij vaak gebruikt worden zijn ROAS (return on advertising spend) en CPL (cost per lead).

Marketing Automation Email Marketing E-commerce

SSA Archery schiet raak met hun data-gedreven aanpak

Dankzij een dashboard in Google Data Studio, dynamische segmentatie en e-mailmarketing heeft SSA Archery meer inzicht in hun e-commerce klanten dan ooit tevoren. Data-gedreven project Uitdaging: Life-time value (LTV) van de klanten verhogen en meer

Lees meer

Onze strategie voor jouw marketing performance:

Kies je Invisible Puppy als partner? Dit is ons stappenplan:

1

Je doelen halen

2

Analyse en audit

3

Quick wins

4

Uitvoering en opvolging

5

De resultaten

Veelgestelde vragen

Performance en marketing zijn bekende termen, maar de combinatie van beide roept geregeld vragen op bij onze klanten. We geven je graag een beter beeld over hoe het juist werkt.

Invisible Puppy - performance driven marketing agency

Invisible Puppy: performance driven marketing agency

Naast ons aanbod in opleidingen rond performance marketing, zijn we natuurlijk zelf ook experts. We helpen onder andere Mustela,  en S.S.A Archery met hun datagedreven acties, en uiteraard staan we ook ter beschikking voor al jouw vragen.