Gratis business en marketing eBooks & Templates

eBooks, gidsen, templates, en meer om je te helpen groeien in digitaal.

 

Onze beste kennis, samengepakt in verschillende eBooks en templates, dat geven we jou met veel plezier, om je nog beter te ondersteunen bij jouw digitaal succes


1. eBooks
Uitgebreide digitale boeken met tips en tricks.

2.
Templates
Bestanden waar je samen met het marketing team direct mee aan de slag kan en als basis kunnen dienen bij je toekomstige marketing activiteiten.

3. Webinars
Doorheen het jaar organiseren we verschillende webinars over diverse onderwerpen. Heb je een van onze webinars gemist dan kan je ze hier opnieuw bekijken en de presentatie downloaden.

4. Fun & Games
Leuke én leerrijke games voor op kantoor of bij je thuis.

5. Video's
Aan de hand van enkele video's behandelen onze experten enkele marketing topics.

 

Onze eBooks

 

ebook

25 essentiële elementen van een moderne website in 2021

Scoor online met ons e-book die een volledig overzicht bevat van alle belangrijke tools & tactics voor het opmaken en onderhouden van een moderne website in 2021

Download

ecommercevoorkmos

E-commerce voor KMO's

 

Veel ondernemers gaan gretig aan de slag om hun eerste webshop op poten te zetten. Toch blijft één vraag overeind: is e-commerce de investering het waard voor jouw KMO?

Download

verkopen20

Verkopen 2.0 voor KMO's

 

Online heeft de laatste jaren meer en meer van het verkooptraject ingenomen. De traditionele verkoper is niet meer. Tijd dus om digitaal als verlengde van jouw sales te beschouwen. 

Download

emailmarketing

E-mail
Marketing

E-mail wint op zich opnieuw aan belang. Hoe schrijf je een goede e-mail die effectief gelezen wordt en niet verdwijnt in een inbox die elke dag voller wordt? Dit eBook helpt jou snel op weg bij het opstellen van doelen tot het meten van je resultaten. 

Download

digitalemarketingorganisatie

Digitale marketing organisatie

Vraag jij je af hoe je je team of organisatie meer klantgericht, data-gedreven of gepersonaliseerd moet inrichten? Het eBook digitale organisatiestructuren bevat verschillende aandachtspunten om je organisatie positief te transformeren.  

Download

ecommercevoorkmos

Digitale marketing voor ondernemers

Het gratis eBook "Digitale marketing voor ondernemers en CEO’s" helpt ambitieuze managers om zich te oriënteren binnen het digitale landschap en te ontdekken hoe digitale marketing je bedrijf kan helpen groeien.  Ons meest populaire eBook.

Download

Onze Templates

 

UTM tracking template

UTM tracking
template

In deze gratis UTM tracking template krijg je alle tips en instructies om het extern verkeer naar jouw website gericht te meten. Zo krijg je een automatische generator die UTM genereert en bijhoudt. 

Download

digital-marketing-plan-template

Digitale Marketing Strategie in Excel

In 1-2-3 naar jouw digitaal marketing plan.

Een handige template in Excel, om je digitaal marketing plan helemaal uit te werken.

Download

Webinars

Webinar bouwsector

Digitaal klanten werven in de bouwsector

In deze webinar bespreken we op een interactieve manier hoe de klassieke lead generation wordt vervangen door een shift naar digitaal.

Download

Return halen uit ecommerce - Logo- Email header Copy-2

Return halen uit e-commerce
in de
retail sector

Tijdens deze webinar gaan we samen met de e-commerce manager van FUN! opzoek naar de succesfactoren van e-commerce in de retail.

Download

Schermafbeelding 2021-06-09 om 10.44.38

B2B Communicatiestrategie

De communicatiestrategie van een B2B onderneming is niet meteen het opvallendste onderwerp. Toch blijft dit een cruciaal onderdeel van een lonende bedrijfsstrategie

Download

IP - email header (4)

Haal betere resultaten met Performance Marketing

In deze webinar bespreken we hoe je moet starten met performance marketing en hoe je hier effectief resultaten mee kan behalen.

Download

Webinar - Google Analytics 4

Creëer meerwaarde met Google Analytics 4

Tijdens deze webinar licht performance marketeer Yarah deze nieuwe interface toe en welke meerwaarde het voor je bedrijf kan bieden.

Download

Fun & Games

woordzoeker

XL Woordzoeker Digitale Marketing

Met deze GRATIS XL Woordzoeker over digitale marketing leer je heel wat bij over terminologie binnen digitale marketing aan de hand van een leuke woordzoeker.

Download

Video's - Let's talk digital

Contacteer
onze experten

Laat ons samen uw marketing relevanter maken.
Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

contacteer ons