Gratis business en marketing eBooks & Templates

eBooks, gidsen, templates, en meer om je te helpen groeien in digitaal.

 

Onze beste kennis, samengepakt in verschillende eBooks en templates, dat geven we jou met veel plezier, om je nog beter te ondersteunen bij jouw digitaal succes


1. eBooks
Uitgebreide digitale boeken met tips en tricks.

2.
Templates
Bestanden waar je samen met het marketing team direct mee aan de slag kan en als basis kunnen dienen bij je toekomstige marketing activiteiten.

3. Fun & Games
Leuke én leerrijke games voor op kantoor of bij je thuis.

 

Onze eBooks

 

Email marketing ebook

E-mail
Marketing

E-mail wint op zich opnieuw aan belang. Hoe schrijf je een goede e-mail die effectief gelezen wordt en niet verdwijnt in een inbox die elke dag voller wordt? Dit eBook helpt jou snel op weg bij het opstellen van doelen tot het meten van je resultaten. 

Download

digitale marketing organisatie

Digitale marketing organisatie

Vraag jij je af hoe je je team of organisatie meer klantgericht, data-gedreven of gepersonaliseerd moet inrichten? Het eBook digitale organisatiestructuren bevat verschillende aandachtspunten om je organisatie positief te transformeren.  

Download

digitale marketing voor ondernemers

Digitale marketing voor ondernemers

Het gratis eBook "Digitale marketing voor ondernemers en CEO’s" helpt ambitieuze managers om zich te oriënteren binnen het digitale landschap en te ontdekken hoe digitale marketing je bedrijf kan helpen groeien.  Ons meest populaire eBook.

Download

e-commerce voor KMO's

E-commerce voor KMO's

Veel ondernemers gaan gretig aan de slag om hun eerste webshop op poten te zetten. Toch blijft één vraag overeind: is e-commerce de investering het waard voor jouw KMO?

Download

Verkopen 2.0 voor KMO's

Verkopen 2.0 voor KMO's

Online heeft de laatste jaren meer en meer van het verkooptraject ingenomen. De traditionele verkoper is niet meer. Tijd dus om digitaal als verlengde van jouw sales te beschouwen. 

Download

Onze Templates

 

UTM tracking template

UTM tracking
template

In deze gratis UTM tracking template krijg je alle tips en instructies om het extern verkeer naar jouw website gericht te meten. Zo krijg je een automatische generator die UTM genereert en bijhoudt. 

Download

digital-marketing-plan-template

Digitale Marketing Strategie in Excel

In 1-2-3 naar jouw digitaal marketing plan.

Een handige template in Excel, om je digitaal marketing plan helemaal uit te werken.

Download

Fun & Games

woordzoeker

XL Woordzoeker Digitale Marketing

Met deze GRATIS XL Woordzoeker over digitale marketing leer je heel wat bij over terminologie binnen digitale marketing aan de hand van een leuke woordzoeker.

Download

Contacteer
onze experten

Laat ons samen uw marketing relevanter maken.
Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

contacteer ons