Coaching

   

Door middel van workshops, trainingen en kennisoverdracht begeleiden we u in het behalen van de doelstellingen.

Wat is coaching?

Met onze coaching service wordt je door onze experts ondersteund en begeleid op lange termijn. Samen leggen we digitale doelstellingen vast en beslissen we met welke acties we die willen behalen. Daarbij word je ook bijgestaan naar het zoeken van de juiste digitale kanalen om zo het vooraf bepaalde doelpubliek te bereiken.

Hoe wordt coaching toegepast?

Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers bepalen mee het succes van jouw  organisatie. Daarom is het belangrijk dat jarenlang opgebouwde  kennis op een positieve manier gedeeld wordt als best practice met alle betrokkenen.

Waarom coaching?

Online marketing speelt in een markt die sterk verandert en waarin zich complexe situaties kunnen voortdoen. Extra coaching moet er voor zorgen dat er op elke uitdaging optimaal wordt gereageerd en dat deze uitdagingen worden omgezet in unieke kansen voor jouw bedrijf. Dit kunnen we bereiken door beroep te doen op de jarenlange kennis van ervaringsdeskundigen en experts. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat  je  door deze  begeleiding alle kanalen optimaal benut en op zoek gaat naar het hoogst mogelijke rendement.


Wij helpen u graag verder

"Met onze iBlendR-service kan u deze expertise vlot en pragmatisch implementeren, gespreid over een periode van minimum 12 maanden. We gaan samen met u op zoek naar een efficiënte en resultaatgerichte strategie om uw online marketing maand na maand te optimaliseren."


Opleiding nodig? 

Bij Invisible Puppy bieden wij een reeks opleidingen aan om uw digitale kennis een boost te geven.
Van Google Analytics, over content marketing, tot marketing automation. 

Gerelateerde services 

iBlendR Regular
iBlendR Solid
iBlendR Boost