Digitale Strategie

   

Definitie Digitale Strategie: We bepalen samen in een plan wie we wanneer willen bereiken via specifieke digitale kanalen.

Wat is Digitale Strategie?

Een digitale strategie is het grondplan van elk bedrijf waarbij er antwoord wordt gegeven op volgende vragen om zo de juiste online kanalen in te zetten en de verdere digitale strategie te bepalen:  

- Wie is het doelpubliek?
- Hoe willen we ze bereiken?
- Wat willen we bereiken?
- Wat zijn onze vooropgestelde doelstellingen?

Hoe wordt Digitale Strategie toegepast?

De digitale strategie vertrekt vanuit een analyse over jouw bedrijf, wat het doet en welk doelpubliek je wil bereiken. Daarna worden de doelstellingen opgesteld. De digitale strategie is het masterplan van jouw bedrijf en zorgt ervoor dat jouw inhoud op de online kanalen betekenis krijgt. Er wordt nagedacht welke informatie noodzakelijk is voor de potentiële klanten , hoe deze verteld moeten worden en welke kanalen gebruikt moeten worden. Daarbij wordt de focus vooral gelegd op  search engine marketing, content marketing, e-commerce, conversie optimalisatie en social media.

Waarom Digitale Strategie?

Door een goed uitgekiende digitale strategie kunnen we streven naar het behalen van concrete doelstellingen. Daarnaast worden de verschillende kanalen beter op elkaar afgestemd zodat de bezoekers, prospecten en klanten een duidelijker beeld krijgen over het bedrijf en waarvoor het bedrijf staat. Doordat de kanalen consistent zijn met elkaar kan de betrouwbaarheid van het bedrijf groeien waardoor het bedrijf meer in overweging wordt genomen door de potentiële klanten.

Wij helpen u graag verder

"Met onze iBlendR-service kan u deze expertise vlot en pragmatisch implementeren, gespreid over een periode van minimum 12 maanden. We gaan samen met u op zoek naar een efficiënte en resultaatgerichte strategie om uw online marketing maand na maand te optimaliseren."

Gerelateerde services 

iBlendR Regular
iBlendR Solid
iBlendR Boost