User-Experience Design

   

 

'The Bottom Line: Good UX Design Means Better Business'
- Goran Paunovic , Forbes Councils 

Wat is UX?

UX staat voor user experience, ofwel de ervaring die je bezoeker opdoet terwijl in contact komt met je digitale kanalen. Van een one-pager tot een geïntegreerd e-commerce platform. Deze “experience” stuurt de bezoeker rechtstreeks naar waar hij/zij voor ons het meeste waard is. Daar waar dus de conversatie, conversie, acquisitie, data en meer . . . plaatsvindt. 

Een goede UX is het resultaat van een doordacht business concept dat bij zijn vertaalslag in concrete schermen in alle opzichten de eindgebruiker centraal stelt. Hij is de maatstaf bij het nemen van elke design beslissing. Hij is diegene die we samen met ons team van digitale strategen, designers, content & media specialisten telkens op de best mogelijke manier de beste klantenervaring kan geven op jouw website en/of salesplatform. 

Enkele typische UX services

  • Expert review: Quick-wins en verbeteringen oplijsten
  • Assessment interviews: Diepte interview over bedrijfsinfo.
  • Opmaak Personas & Customer journey: Archetype van “de” gebruikers & de context waarin ze staan
  • User flows & informatie architecture: De weg die de gebruiker aflegt op uw site of in uw applicatie
  • Lo-fi & Hi-fi clickable prototypes: Basis of zeer gedetailleerde clickable wireframes   
  • User testing: Test plan & test panel opzetten  
  • Optimalisatie Design: Bestaande of nog te bouwen projecten optimaliseren met de kennis en resultaten van al het vorige

Waarom UX-expertise gebruiken?

Een website bouw je voor je bezoekers, niet voor jezelf. Als bedrijf of organisatie ligt jouw focus op je business, op de sales en het aanprijzen van je beste producten. Dat gaat jammer genoeg niet altijd gepaard met een goede klantenervaring. 

Onze UX experts kunnen jou helpen om te kijken naar je bestaande digitale kanalen - altijd vanuit het standpunt van de eindgebruikers. Ook staan we je ook bij in het bouwproces voor mogelijke nieuwe websites en applicaties. 

UX interventies en geijkte methodes zorgen voor een duidelijk kijk op de bestaande situatie en de punten waaraan gewerkt kan worden. Wat zijn voor de gebruiker de frustraties en waar liggen de fricties? Elk teamlid heeft dan een ‘common understanding’ van de situatie.  
Dit noemen wij
ground zero.

Hierna werken we een concreet en pragmatisch plan uit met als doel: de juiste vertaalslag te maken van je business concept naar concrete schermen en user flows.

UX_infoGrapV2.png

Wij helpen u graag verder

Invisible Puppy zorgt samen met hun UX-experten voor een reeks hapklare, concrete aanbevelingen waar je als klant mee aan de slag kan. Contacteer Invisible Puppy vrijblijvend voor meer informatie via 09 233 31 52 of maak een afspraak via info@invisiblepuppy.com

Gerelateerde services 

iBlendR Regular
iBlendR Solid
iBlendR Boost