Content Marketing

   

Definitie Content Marketing: Klanten aantrekken en aan je merk binden via relevante, kwaliteitsvolle en vindbare content.

Wat is Content Marketing?

Content marketing is de centrale pijler in moderne marketing. Door waardevolle en relevante content op een consistente manier te creëren, trek je een duidelijk afgelijnd doelpubliek aan.

Hoe wordt Content Marketing toegepast?

Content marketing start vanuit de behoeften van de klant.  

Een duidelijk inzicht in je doelgroepen zorgt er voor dat je weet welke antwoorden nodig zijn op gelijk welk moment in de levenscyclus. Daarom wordt er eerst een duidelijke afbakening gemaakt van de doelgroepen. Er wordt in detail nagedacht wat potentiële doelgroepen zoeken en hoe ze informatie verkrijgen.

Door kwalitatieve en relevante content ter beschikking te stellen, daar waar je doelpubliek naar antwoorden zoekt, zullen ze je ontdekken, onderzoeken, vertrouwen en ten slotte overgaan tot actie.

Maar daarmee eindigt het niet. Content marketing kan er ook voor zorgen dat klanten-ervaringen gedeeld worden en dat ze herhaald aankopen doen. 

Waarom Content Marketing gebruiken?

Content marketing is een eerste stap in het bouwproces van een merk en is één van de meest relevante manieren om een moderne marketing uit te bouwen. 

In schril contrast tot adverteren zorgt content marketing voor een continue- en cumulatieve aanwezigheid van je merk, zonder dat je er voor moet betalen.

Content marketing, in combinatie met inbound marketing en marketing automation, zorgt ervoor dat je beter gevonden wordt, groter bereik hebt, meer lead genereert, en een stevigere band hebt met bestaande klanten.

Wij helpen u graag verder

"Met onze iBlendR-service kan u deze expertise vlot en pragmatisch implementeren, gespreid over een periode van minimum 12 maanden. We gaan samen met u op zoek naar een efficiënte en resultaatgerichte strategie om uw online marketing maand na maand te optimaliseren."

Gerelateerde services 

iBlendR Regular
iBlendR Solid
iBlendR Boost