Op zoek naar een oplossing?

Contacteer een expert

Toyota investeert in marketing automation

Vandaag de dag is het steeds belangrijker om op een efficiënte manier met je klanten online om te springen en ook de retailer van Toyota in België, Inchcape, wou niet achterop blijven.Toyota-1

Concreet besloot het bedrijf zich sterker toe te spitsen op marketing automation met als doel betere leads te genereren en de conversieratio te verhogen. Een persoonlijke begeleiding vormde voor Toyota de ideale aanpak om de vooropgestelde doelen te bereiken.

Van strategie naar uitvoering

De aanpak van Invisible Puppy kan grofweg opgedeeld worden in vier stappen. Eerst en vooral dachten we een high-level business strategie uit die vervolgens gekoppeld werd aan content marketing en inbound marketing. Ten tweede gingen we de specifieke verwachtingen van het bedrijf in kaart brengen en de gepaste platformen selecteren. Vervolgens werd een concrete guideline opgesteld om de strategie in de praktijk om te zetten. Tot slot stonden we de autogigant met ondersteuning en training bij tijdens de uitvoering ervan.

Geautomatiseerd en klantgericht

Invisible Puppy stond Toyota bij in het bepalen en uitwerken van een digitale business strategie en schoof vervolgens een specifieke roadmap naar voren. Ons team hielp Toyota onder meer met inbound marketing en content marketing en dat alles met persoonlijke begeleiding. Het uiteindelijke resultaat is een strategische, geautomatiseerde online aanpak die sterk klantgericht is.

Het resultaat voor Toyota?

Het uiteindelijke resultaat is een strategische, geautomatiseerde online aanpak die sterk klantgericht is en aangepast aan de waarden en normen van het merk.

Ben je overtuigd van de voordelen van marketing automation? Of wens je er meer over te weten? 
Contacteer ons

Featured Oplossing

Marketing Automation

Lees meer

Digitale Strategie

Lees meer

Content Marketing

Lees meer

Teamleader gaat in zee met Google Adwords

Teamleader investeert veel in hun marketing, zodoende ook het adverteren op Google. Toch hadden ze het

Lees meer