Op zoek naar een oplossing?

Contacteer een expert

Unieke creaties van Dirk Cousaert gaan online

Dirk Cousaert staat al vele jaren bekend voor zijn exclusieve creaties. Samen met zijn team ontwikkelde hij reeds een heel assortiment aan stoelen, tafels, deuren en zelfs volledig uitgeruste keukens. Het gebruik van verschillende houtsoorten en synthetische materialen heeft tot een aantal unieke combinaties geleid.Dirk Cousaert

Het bedrijf besloot enkele maanden terug om in te zetten op online marketing met als doel merkbekendheid te verhogen en nieuwe klanten aan te trekken. Dirk Cousaert schakelde Invisible Puppy in om een strategische en efficiënte aanpak uit te werken op korte en lange termijn.

Online stockverkoop

Een eerste stap werd gezet met een online stockverkoop om ruimte te maken voor een nieuw project. Invisible Puppy bouwde een gebruiksvriendelijke product website uit die alle producten van de stockverkoop duidelijk presenteerde. Dit met als doel de websitebezoekers te converteren naar een bezoek in de toonzaal.

Met behulp van een sterk gesegmenteerde online advertentie campagne werd een brede, en toch kwalitatieve, doelgroep bereikt. De product site ontving snel een pak bezoekers en de meubels vlogen binnen de kortste keren de deur uit. Een succesvolle online stockverkoop als je het ons vraagt!

Invisible Puppy heeft Dirk Cousaert bijgestaan in een volledig traject om de nieuwe design- en creatiefilosofie van Dirk Cousaert over te brengen naar de buitenwereld. Het maken van een nieuwe, gebruiksvriendelijke en responsive website was hiervoor van groot belang. 

Het resultaat voor Dirk Cousaert?

23.000 bezoekers bekeken effectief het aanbod. Gemiddeld werden er 5.4 paginas per sessie bekeken en er was een lage bounce rate van minder dan 50%Bezoekers kwamen voor 30% via social binnen, voor 30% via een gerichte display campagne en slechts 25% kwam van de eigen website.

Op 1 jaar tijd had de nieuwe website: 45% meer bezoekers525% meer paginaweergaven, 20% meer gebruikers en een 3x langere sessieduur.

Tof samenkomen. Ik keek er naar uit en nu blijkt dat het terecht was om er naar uit te kijken. Jullie zijn heel professioneel bezig. Dit maakt dat we stap voor stap kunnen opbouwen en gaan voor de lange termijn samenwerking.

-Dirk Cousaert

Heb je zelf hulp nodig bij het uitdenken van een digitale strategie?
Contacteer ons

Lien Heirbaut
Lien Heirbaut

Featured Oplossing

Websites

We zijn in staat je te begeleiden in het volledig traject van website ontwikkeling.

Lees meer
Ine Phlypo
Ine Phlypo

Social Media Plan

Resultaten behalen lukt pas bij een consistente en strategische toepassing.

Lees meer
Xaveer Rumbaut
Xaveer Rumbaut

Online adverteren

Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om geïnteresseerde bezoekers naar je website te sturen. Marketing Campagnes voeren om jouw doelstellingen te bereiken zijn tegenwoordig onmisbaar. Hiervoor kan je naast offline ook verscheidene online advertentiemogelijkheden exploreren.

Lees meer

Toyota investeert in marketing automation

Vandaag de dag is het steeds belangrijker om op een efficiënte manier met je klanten online om te gaan.

Lees meer