Invisible Puppy gaat voor Creating Customer Love!

Invisible Puppy en HappiFish fuseren tot Invisible Puppy NV

Invisible-puppy-team
Met een gezamelijke focus op “customer centric marketing” bundelen Invisible Puppy en HappiFish voortaan hun krachten met de baseline “Creating Customer Love”.

Dankzij het vertrouwen en steun van klanten zoals Best of Travel, Delhaize, Electrabel, Bostoen, Toerisme Vlaanderen, en de Vrije Universiteit Brussel werd er met een zeer ervaren team een enorme expertise op het vlak van digitale marketing uitgebouwd.

Invisible Puppy groeit dan ook heel snel en wil in België uitgroeien tot marktleider als het gaat om relevante marketing.

Creating Customer Love

Voor managing partners Tom De Baere, Mathieu Lanssens en Antony Slabinck is het duidelijk: “Bedrijven zijn vandaag op zoek naar strategieën die een antwoord bieden op de uitdagingen die de digitale revolutie met zich meebrengt.

Invisible Puppy biedt pasklare antwoorden met moderne marketing en een hands-on aanpak. We willen onze klanten helpen om hun marketing relevanter te maken voor hun doelpubliek, zodanig dat eindklanten echte meerwaarde ervaren. Vandaar onze baseline “Creating Customer Love.”

Digitale marketing transformatie

De veranderingen die digitale media en technologie vandaag veroorzaken zijn gigantisch. Bedrijven moeten deze veranderingen omarmen, en in hun voordeel ombuigen.

Door de expertises van beide bedrijven samen te brengen is Invisible Puppy in staat om zowel middelgrote als grote bedrijven te begeleiden in het hele transformatie traject richting moderne en digitale marketing.

Jarenlange digitale expertise en marketing kennis werden gebundeld in 6 diensten:

Online Strategie: samen bouwen we een plan van aanpak dat bepaalt wie je wil bereiken, hoe we de doelstellingen willen realiseren, en via welke digitale kanalen.

Content Marketing: hoe creëer je relevante en vindbare content, zodat prospecten en klanten nog beter aan je merk gebonden worden?

Inbound Marketing: hoe genereer je leads en klanten door kennis te delen via jouw website, blog, sociale media, ondersteund door SEO.

Coaching: hoe begin je met het implementeren van deze digitale verandering en hoe behaal je je doelstellingen op de meest efficiënte manier?

Marketing Automation: als onafhankelijk adviseur staan we je bij in het opzetten en uitvoeren van je marketing campagnes, en het kiezen van het meest geschikte Marketing Automation systeem.

Optimalisatie: hoe meet en evalueer je best je digitale acties, en hoe kan je ze optimaliseren. 

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Contacteer ons