2.Logos_Def1.png
PERSBERICHT 
Gent, 19 juli 2016

 
Invisible Puppy NV

Sint-Denijslaan 201, B-9000 Gent
+32 9 233 31 52
info@invisiblepuppy.com
www.invisiblepuppy.com
  

De Invisible Puppy Academy gaat van start!

Invisible Puppy, gespecialiseerd in digitale marketingstrategie en content marketing, lanceert een reeks praktijkgerichte opleidingen om de digitale marketingkennis van bedrijven een boost te geven.

De Invisible Puppy Academy richt zich enerzijds op marketers of marketingteams met enkele jaren ervaring die hun kennis willen verbreden. Anderzijds zijn er ook opleidingen voor managers die hun kennis willen uitdiepen om hun team te challengen of de globale marketingstrategie naar een volgend niveau te tillen.

In de digitale wereld is alles en iedereen onderhevig aan constante verandering die ervoor zorgt dat men als digitale marketer ongelooflijk alert en leergierig moet zijn. Blijven leren is dus de boodschap!

De opleidingen worden gegeven door experten die dagdagelijks in aanraking komen met alle aspecten van digitale marketing bij kleine en grote ondernemingen. Opleidingen kunnen ook op maat aangeboden worden.

De 8 trainingen die momenteel worden aangeboden zijn: 

De opleidingen zijn korte intensieve opleidingen van een halve dag in kleine groepen met een focus op hands-on tips, tricks en inspiratie. De opleidingen gaan door in de kantoren van Invisible Puppy in Gent of op aanvraag bij de bedrijven en organisaties zelf.

Meer info

Voor meer informatie, bezoek onze opleidingen sectie of contacteer de opleidingscoördinator: Karl Van Goolen via karl@invisiblepuppy.com.

EINDE PERSBERICHT

Download het persbericht.