Ondernemers
voor Ondernemers

...in tijden van crisis!

Invisible Puppy, (digitaal marketingagentschap uit Gent, Mechelen en Kortrijk) lanceert “Ondernemers voor Ondernemers”. Bedoeling is om elkaar te helpen deze Coronacrisis beter door te komen. Dit is een gratis dienst waarop mensen zich online kunnen inschrijven.

Ondernemers voor Ondernemers | een initiatief van Invisible Puppy

We zien ondernemingen in een mum van tijd hun productie-eenheden en volledige teams omtoveren tot mondmasker-producerende-lijnen. We zien grote bedrijven als Barco en Koramics spontaan beschermend materiaal schenken aan verplegend personeel. We zien bloemisten bloemen afleveren aan zorgcentra. Gans België slaat de handen (virtueel) in elkaar!

De coronacrisis heeft op de meeste bedrijven een ernstige impact. In geen enkel marketingboek staat beschreven hoe we met deze onvoorziene omstandigheden moeten omgaan. Wat staat wel vast? We kunnen niet bij de pakken blijven zitten en zijn genoodzaakt om ons zo snel mogelijk aan de nieuwe realiteit aan te passen. We moeten samenwerken om de best geschikte communicatie strategieën en écht haalbare acties op poten te zetten voor onze ondernemingen.

Invisible Puppy heeft intussen enkele concrete acties om elkaar te ondersteunen in deze moeilijke tijden. StaySafe-StayHappy!

Ondernemers voor ondernemers, dit zijn onze initiatieven... 

Dit zijn onze huidige initiatieven voor en door ondernemers: 

Online Academy

Online Academy

Iedere week gratis sessies of sessies aan sterk gereduceerd tarief, helemaal online en interactief. 

Read more

Online ronde tafels

Online Ronde Tafels

In tijden van Corona brengen we ondernemers samen en helpen we elkaar met ideeën over wat we kunnen doen met digitaal, vandaag en morgen. 

OVO_banner_blog&Featured

10 Beste Tips| LIVE BLOG

We verzamelen alle tips die we vinden op één Live Blog pagina die je tactische en praktische antwoorden geven om met de coronacrisis om te gaan. 

Read more

Call-img-email

Marketing Check-Up Call

Via een gratis check-up call van één uur met onze senior experten helpen we je om snel in kaart te brengen welke initiatieven je vandaag kan nemen, en welke lange termijn aanpak je sterker kan maken.

Read more

Tom-Vierkant-removebg-preview

Coronacrisis:

De 4 To Do's

Iedereen zal uiteindelijk ongeacht de sector waarin hij actief is, de komende periode moeten gebruiken om zich voor te bereiden om een digitale versnelling hoger te schakelen voor na deze COVID-19 crisis. 

 

Read more

OVO_banner_ECOM

ECOMMERCE

Met de actie “Ondernemers voor Ondernemers” willen wij met Invisible Puppy zoveel mogelijk lokale ondernemingen zo snel mogelijk online krijgen met een eigen webshop.

Read more