Invisible Puppy

Laat je Online Marketing gratis nakijken door experts

Vraag nu gratis je website analyse aan en krijg praktische tips van onze experts. Simpel, hapklaar en onmiddellijk in te zetten. Deze quick wins zullen je helpen bij het optimaliseren van je website.

We analyseren je huidige digitale aanwezigheid op basis van enkele domeinen:

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Op welke manieren kan je website technisch en algemeen geoptimaliseerd worden om online beter gevonden te worden? Hierbij bekijken we de achterliggende code van je website en de content en keywords die op je pagina's staan.

Gebruiksvriendelijkheid (UX)
Vindt de bezoeker gemakkelijk de weg doorheen jouw website of blijven de meeste bezoekers ergens haken? Wij doen de test en geven je enkele optimalisaties mee.

Sociale Media
Hoe kan je social media efficiënter gaan inzetten om jouw doelen te bereiken?
 

De volledige online audit krijg je van ons gratis en zonder verdere verplichtingen. Vraag dus zeker een audit aan voor jouw website!

Ontvang een gratis website analyse
Reeds 237 bedrijven vroegen hun audit aan
 

Lees wat een van onze klanten over ons te zeggen heeft.

“Dankzij het team van Invisible Puppy heeft ColliShop de omslag naar Content Marketing succesvol gemaakt. 

Invisible Puppy heeft ons niet alleen geholpen om samen onze Inbound Marketing en Content Marketing strategie op te stellen, hun ervaring en dagdagelijkse ondersteuning was ook van onschatbaar belang bij het operationeel opzetten van het hele Content Marketing proces en het daarmee gepaard gaande change management. “ 

Vincent Dumon, Senior Project Manager bij ColliShop 

Invisible Puppy hielp volgende bedrijven: