Laat je Online Marketing gratis nakijken door experts uit Gent

 

Zijn jouw digitale marketing acties volgens de regels van de kunst? Vraag je gratis online audit aan en krijg praktische tips van onze experten. Simpel, hapklaar en onmiddellijk in te zetten bij het optimaliseren van je digitale kanalen.

We analyseren je huidige digitale aanwezigheid op basis van 3 domeinen:

1. Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Op welke manieren kan je website technisch en algemeen geoptimaliseerd worden om online beter gevonden te worden? Hierbij bekijken we de achterliggende code van je website en de content en zoekwoorden die op je pagina's staan.

2. Gebruiksvriendelijkheid (UX)
Vindt de bezoeker gemakkelijk de weg doorheen jouw website of blijven de meeste bezoekers ergens haken? Wij doen de test en geven je enkele optimalisaties mee.

3. Sociale Media
Hoe kan je social media efficiënter gaan inzetten om jouw doelen te bereiken? 

De volledige online audit krijg je van ons helemaal vrijblijvend,  zonder verplichtingen. Vraag dus zeker een audit aan voor jouw website!

Dit zegt één van onze klanten

 
“Dankzij het team van Invisible Puppy Gent heeft ColliShop de omslag naar Content Marketing succesvol gemaakt. 
 
Invisible Puppy heeft ons niet alleen geholpen om samen onze Inbound Marketing en Content Marketing strategie op te stellen, hun ervaring en dagdagelijkse ondersteuning was ook van onschatbaar belang bij het operationeel opzetten van het hele Content Marketing proces en het daarmee gepaard gaande change management. “ 
- Vincent Dumon, Senior Project Manager bij ColliShop
 
 
 

Invisible Puppy hielp volgende bedrijven: