Ons online marketingbureau in Gent

Bij de oprichting van Invisible Puppy als nieuw online marketingbureau in Gent was er echt nood aan een agency dat zich integraal specialiseerde in digitale marketing. Al van bij de start legden we een zeer sterke focus op marketing automation om van daar uit stap voor stap door te groeien naar digitale innovatie en transformatie. Wij opteren voor een uiterst gepersonaliseerde aanpak waarbij we heel dikwijls samen met onze ambitieuze klanten in de modder gaan staan tot we samen de eerste successen boeken.

Bovendien zijn we er van overtuigd dat we nog betere oplossingen zouden kunnen bieden aan onze klanten door heel hard in te zetten op het werken met digital natives, weliswaar omringd door ervaren marketeers.

Ondertussen heeft het 30-koppige Puppy-team een expertise opgebouwd in alle aspecten van digitale strategie, van SEO en content marketing tot UX-design en meer. Daarnaast organiseren we met onze digital native experts kennisoverdracht aan onze klanten door middel van trainingen en workshops. Door de alsmaar stijgende vraag en de nood om dicht bij onze klanten te zijn openden we ondertussen ook al kantoren in Antwerpen en Kortrijk.

Wij maken deel uit van de &Koo Group, een netwerk van bedrijven dat marketing, communicatie en technologie tesamen brengt. 

Benieuwd naar hoe het er bij ons aan toe gaat?

Na een gratis online audit wordt dikwijls met een kopje koffie in de hand in ons bureau te Gent, Antwerpen of Kortrijk de huidige staat van jouw online marketing gescreend. Wanneer je beslist om het avontuur met ons aan te gaan, werken wij een stappenplan uit om binnen de kortste keren jouw online leads, views en conversies op duurzame wijze op te krikken.

Contacteer onze Gentse Puppies

Heb je interesse in een samenwerking met een marketingbureau met focus op digitale strategie, neem contact met ons op of spring eens binnen in ons kantoor aan het Sint-Pietersstation van Gent.

We zijn ook steeds op zoek naar talentvolle gedreven marketeers die gebeten zijn door alles wat digitaal is. Waag jouw kans en binnenkort maak jij misschien deel uit van dit warme nest. 

Hoe kan je ons bereiken?

Adres:
Sint-Denijslaan 201
9000 Gent

Je rijdt best via:
Vanuit Brussel: Volg de E40 en sla af aan de IKEA van Gent (B402)
Vanuit West-Vlaanderen: Volg de E17 of E40. Via het rondpunt de Sterre rij je 
de Voskenslaan in en bereik je de achterkant van het station (en ons kantoor).

Parkingspots zijn voorzien op ons terrein.

Neem je het openbaar vervoer, stap dan af aan
het station Gent Sint-Pieters. Wij bevinden ons vlak achter het station.