Ons online marketingbureau in Kortrijk

Invisible Puppy Kortrijk

Wij, puppies, houden van een gezellig nest. Daarom besloot Invisible Puppy om naast onze online marketingbureaus in Gent en Antwerpen ook uit te breiden naar het West-Vlaamse Kortrijk.

Met genoegen konden wij een rol spelen bij zowel de voorbereiding, oprichting als opening van Hangar K. Momenteel is deze co-creatiehub met volledige focus op digitale vernieuwing hét speelterrein voor tal van startende en groeiende ondernemingen in de Maakindustrie (Smart Factory), MedTech, EduTech & Entertainment / visualisatie / gaming sector.

Ook wij konden niet ontbreken in deze state-of-the-art-incubator, wat betekent dat ons puppy-team hier dezelfde expertise kan aanbieden als in onze online marketingbureaus in Gent en Antwerpen.

Dit zijn alvast onze partners:

Hangar K | Founding Partners

 

Benieuwd naar hoe het er bij ons aan toegaat?

Tegenwoordig vind je ons terug in het bedrijvenpark De Kien. Kom na een gratis online audit de innovatieve sfeer opsnuiven om de huidige staat van jouw online marketing te laten screenen. Wanneer je beslist om het avontuur met ons aan te gaan, werken wij een stappenplan uit om binnen de kortste keren jouw online leads, views en conversies op duurzame wijze op te krikken.

 

Contacteer Invisible Puppy Kortrijk

Heb je interesse in een samenwerking met een marketingbureau met focus op digitale strategie, neem contact met ons op of spring binnen in De Kien (gelegen in de Nijverheidskaai te Kortrijk).

Sta je te popelen om een eerste werkervaring op te doen en zo de jongste puppy te worden in ons team, stuur gerust jouw CV op.

Je kan ons ook vinden in Gent en Antwerpen.

 

Hoe kan je ons bereiken?

 

Adres:
De Kien bedrijvenpark
Nijverheidskaai 3
BE-8500 Kortrijk - 0478/93 82 82

Je rijdt best via:

  • Vanuit Brugge/Oostende: Volg de E403 tot in het centrum van Kortrijk.
  • Vanuit Ieper/Poperinge: Volg de N38 en de A19 tot in het centrum van Kortrijk.
  • Vanuit Veurne: Volg de N8 tot in Ieper, neem vervolgens de A19 tot in het centrum van Kortrijk. Parkingspots zijn voorzien op ons terrein.

Neem je het openbaar vervoer, stap dan af aan het station van Kortrijk. Ga langs de voorkant van het station naar links, wandel voorbij de Kreun tot je aan de grote baan uitkomt. Sla rechts af en volg de Hendrik Consciencestraat / Beheerstraat. Steek het water over en sla rechts af naar de Nijverheidskaai om het bedrijvenpark De Kien te bereiken.