Ons online marketingbureau in Mechelen

Volgend op de stijgende vraag van alsmaar meer Mechelse bedrijven besliste Invisible Puppy om als marketingbureau met een eigen team ook vanuit Mechelen te opereren.

Fosbury & Sons kantoor Puppies Antwerpen.jpg Fosbury & Sons inrichting

Dankzij de bestaande knowhow van Amazus en de inspirerende kantoren van Cronos Mechelen (vlak naast het station) werd de lat snel hoog gelegd. Dit houdt in dat ook onze  Mechelse puppies over de nodige expertise beschikken om jouw bedrijf op een persoonlijke en resultaatgerichte manier online optimaal te laten renderen. Met een uitgebreide expertise in domeinen als online marketing, SEO/SEA, content marketing tot marketing automation, werkt ons puppyteam de beste digitale strategie uit voor onze Antwerpse, Mechelse & Limburgse klanten. Daarnaast delen we graag onze kennis met jou als klant door middel van trainingen, workshops en sociale media kanalen.

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan?

Na een gratis online audit word je verwacht in ons  bureau te Mechelen waar wij de huidige staat van jouw online marketing screenen. Wanneer je beslist om het avontuur met ons aan te gaan, werken wij een stappenplan uit om binnen de kortste keren jou online leads, views en conversies op duurzame wijze op te krikken.

Contacteer onze Antwerpse Puppies

Heb je interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op of spring eens binnen. Wij zijn enorm benieuwd naar hoe we het online voorkomen van jouw bedrijf enkele treden hoger kunnen plaatsen.

Om de verdere groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn wij op zoek naar een nieuwe SEA marketeer. Sta je te popelen om mee te werken aan digitale campagnes afgewisseld met leuke teammomentjes, stuur gerust jouw CV op! 

Je kan ons trouwens ook vinden in Gent en Kortrijk.

Hoe kan je ons bereiken?

 

 

Adres:
Stationstraat 55 
2800 Mechelen

Je rijdt best via:
Vanuit Brussel: Volg de E19 tot aan afrit 10: Mechelen-Zuid
Vanuit Limburg: Volg de E314, daarna de E19

Er zijn parkingplaatsen voorzien voor onze gasten.  De bezoekersparking kan je terugvinden in het midden van het gebouw. Rij tot aan de slagboom en die zal automatisch voor u opengaan.

Neem je het openbaar vervoer, dan maak je best gebruik van de trein. Het station van Mechelen is 3 min wandelen van het kantoor.