0. Strategie header

Eerst denken, dan doen: digitale strategie

Als digitale strategen luisteren we eerst — naar jouw noden en doelen — en gaan dan zelf praten over de juiste online aanpak, in lijn met waar jij naartoe wilt.

We formuleren een duidelijke digitale strategie waar je echt iets mee kan.

Onze aanpak, met resultaat.

1 Discovery

Jouw omgeving, jouw business-opportuniteiten

We willen het DNA van jouw bedrijf in de vingers krijgen. Valkuilen en opportuniteiten identificeren. We denken objectief na over het bredere plaatje en omkaderen dat steeds met een duidelijke visie.

Online audit Quick-wins ROAS analyse Strategie workshop

2 Strategie & roadmap

Een praktisch plan om online écht te groeien

We werken steeds vanuit een duidelijk doel voor jouw bedrijf of merk. We formuleren strategische en creatieve digitale oplossingen en gieten dit in een stappenplan.

Online value proposition Customer journey Business case & KPI’s Content strategie Digitale strategie & roadmap

3 Resultaten

Altijd richting resultaten en succes

We weten waar we naartoe willen met onze strategie en houden dat nauwgezet in de gaten. We implementeren, evalueren en sturen bij. Tot de resultaten er liggen.

Digital analytics Activatie campagnes Conversion Rate Optimization Media optimization Data strategie Marketing technologie Lead generation campagnes

Strategie in de coulissen, performance marketing op de mainstage.

4. IP onzichtbaar

Invisible puppy. Onzichtbaar? Ja, maar niet omdat we niets doen, in tegendeel.

Omdat wat wij doen, zich achter de schermen bevindt. In de coulissen van jouw digitale campagne. Als digitale strategen luisteren we eerst — naar jouw noden en doelen— en gaan dan zelf praten. Over de juiste online aanpak, in lijn met waar jij naartoe wilt.

Vervolgens optimaliseert onze performance marketing aanpak alle digitale interacties van jouw merk, gevoed door data en strategische inzichten. Of simpel gezegd: meer resultaat met dezelfde inspanning. Daar houden wij onszelf verantwoordelijk voor.

5. Data

Die data en digitale inzichten, we nemen dat heel serieus.

Digitale marketing staat of valt met het begrijpen van je doelgroep, hun online gedrag kennen en hun noden inschatten.

Wij verzamelen de juiste data — we weten hoe we die moeten zoeken en waar. En we weten ook wat we ermee kunnen doen voor jou. We analyseren grote hoeveelheden informatie en verwerken die naar een inzichtelijke en duidelijke strategische aanpak waar je echt iets mee kan. We spelen de juiste opportuniteiten uit en zorgen er zo voor dat jouw business groeit.

6. Geen robots

We zijn zelf geen robots.

Als strategische experts begrijpen we de digitale wereld heel goed, maar we spreken ook mensentaal. Met jou en met elkaar. In plaats van onnodig ingewikkelde begrippen en theorieën op jou af te vuren, reiken we liever concrete handvatten aan.

Als vertrouwenspartner willen we vooral connecteren en kennis delen want we geloven sterk in een samenwerking die ook op de lange termijn werkt. En rendeert. We zetten onze tanden in jouw strategie en performance marketing en laten niet los. We implementeren, evalueren en sturen bij. Tot de resultaten er liggen.

Tom square

Tom De Baere
managing partner en strateeg

Advies nodig voor jouw digitale marketing strategie?

Bij Invisible Puppy werken strategen, online marketing- en data-consultants. Ben je benieuwd naar hoe we resultaten kunnen halen voor jouw business? Bel ons voor meer info, of maak direct een afspraak.