0. Header-1

Meer leads genereren met performance marketing

Performance marketing draait rond één ding: jouw doelen halen en overstijgen. We sturen continu bij en halen zo het maximale uit je bestaande kanalen en campagnes.

1. Foto 2

Performance marketing, da’s meetbaar resultaat voor jouw business.

Onze performance-gedreven marketing aanpak streeft naar continue optimalisatie van jouw kanalen en interacties met jouw merk. Gevoed door data en automatisering. En met een duidelijk meetbaar doel voor ogen. Of simpel gezegd: meer resultaat voor dezelfde inspanning.

Onze performance marketing
aanpak, met resultaat.

1

Performance audit

Een belangrijke eerste stap in een performance traject is het schetsen van de situatie as-is. Op die manier leggen we al cruciale uitdagingen bloot om jouw kanalen efficiënter in te zetten om je doelen te bereiken.

2

Strategie en roadmap

Om alle kanalen mooi op elkaar af te stemmen, werken we met een overkoepelende digitale strategie. Deze strategie wordt in een kraakhelder stappenplan gegoten om gestaag alle doelstellingen te bereiken.

3

Multi-channel Performance

Gebaseerd op de strategie maken we een selectie van kanalen die nodig zijn om jouw doelstellingen te bereiken. We focussen op meerdere kanalen die elkaar versterken en gaan steeds voor de meest performante aanpak.

4

Opvolging en optimalisatie

Eén van de belangrijkste onderdelen van performance marketing is het optimaliseren van de campagnes. Hierbij gaan we intensief alle kanalen monitoren, analyseren en continu bijsturen op basis van beschikbare data.

Uitgelichte klantencases

SEO Social Media SEA Google Analytics

SEO en Performance Marketing als ideale match voor Computer Checkpoint

Invisible Puppy ontzorgt Computer Checkpoint in SEO, SEA, Google Analytics & social media. In hun zoektocht naar een nieuwe digitale partner die kon meedenken én ontzorgen, is Computer Checkpoint in het voorjaar van 2021 bij ons komen

Meer lezen

Waarom kiezen voor
performance marketing?

Proactief in performance marketing

Proactief

Door het continu bijsturen van de campagnes kunnen we snel (potentiële) problemen spotten voor ze zich voordoen en zo struikelblokken vermijden.

resultaatgericht in performance marketing

Resultaatgericht

Met performance marketing hebben we één doel en dat is jouw doelstellingen halen.We zetten in op zaken die werken en bouwen af op zaken die niet werken, altijd met het oog op het beste resultaat.

innovatief in performance marketing

Innovatief

We dagen onszelf voortdurend  uit om het maximale uit alle kanalen te halen. Dit doen we aan de hand van de meest innovatieve technieken. 

efficient in performance marketing

Efficiënt

Omdat we elk deel van het proces meten, krijgen we een grote hoeveelheid aan data binnen. Dit zorgt ervoor dat we zeer gericht kunnen optimaliseren en ons kunnen focussen op die zaken die écht meerwaarde bieden.

tim square

Tim Van Opstal
Performance Sales Manager

Op zoek naar steeds betere online resultaten?

Ben je op zoek naar een manier om de performantie van je online kanalen te verhogen? Wil je meer bereik via social media? Of wil je jouw kanalenmix of budgetten herbekijken? Wat je doelen ook zijn, we zijn één en al oor..