Hoe beheer(s) je je online reputatie? 

Online aanwezigheid is er eentje die heel snel vereeuwigd kan worden. Net daarom is het cruciaal dat jouw online imago positief is. Als beheerder van sociale media of verantwoordelijke voor de website van jouw bedrijf, draag je mee de verantwoordelijkheid van de (online) reputatie van jouw bedrijf, merk of product. Hoe zorg je ervoor dat je als persoon en als bedrijf een goede online indruk nalaat? Hoe weet je hoe jouw online imago er vandaag uitziet en hoe kan je het beïnvloeden?

Wat mag je verwachten van de opleiding?

In deze opleiding leer je de do’s en don’ts voor jouw online aanwezigheid (als bedrijf, merk of product). Je stapt buiten met de juiste kennis en een hands-on aanpak voor jouw eigen online imago.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Iedereen die bezig is met de online marketing en communicatie van een bedrijf en professioneel wil omgaan met zijn online imago. Je hebt reeds kennis van verschillende digitale marketing platformen. Je hebt bovendien ervaring met het internet en het dagelijks gebruik van computers.

Wat kan je na afloop van de opleiding?

In deze opleiding leer je de do's and don'ts voor jouw online aanwezigheid (als bedrijf, merk of product). Je stapt buiten met de juiste kennis en hands-on aanpak voor jouw eigen online imago. Je leert:

  • Analyse van online trends en ontwikkelingen
  • Do's and don'ts op sociale media (LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram...)
  • Monitoren, analyseren en beïnvloeden van het imago
  • Omgaan met fouten wanneer het toch misloopt
  • Overzicht van inspirationele case studies: hoe het wel en niet moet

Schrijf je hier in

Deze betaling verloopt via Eventbrite. Je zal dus een factuur en e-mailbevestiging van Eventbrite krijgen.

Gerelateerde opleidingen