Invisible Puppy Academy

Buttons_Numbers-01.png

Opleidingen
om je digitale kennis op te bouwen
of te verrijken

Buttons_Numbers-02.png

Kort en krachtig
Leer alles wat je moet weten
in een halve dag 

Buttons_Numbers-03.png

Praktijkgericht
Ga meteen met je ervaring
aan de slag 

Buttons_Numbers-04.png

Trainers
met een uitgebreide ervaring
in hun vakgebied

Agenda

Je beschikt al over de basiskennis van Google Analytics, maar je wil graag speciefieke rapporten aanmaken, bestaande en geavanceerde segmenten opmaken en inzetten en filters instellen.

Info

Als zo veel mensen op het internet zitten, dan moet dat ook een goede plek zijn om te adverteren. Maar die banners overal irriteren mateloos. Zit de oplossing dan in Google AdWords, advertenties op Google? Welke advertentiemogelijkheden bestaan er? En hoe kan je je campagne best evalueren?

Info

Hoe kan je meer uit LinkedIn halen? Van persoonlijk profiel tot bedrijfsprofiel. Van netwerktool tot communicatieplatform. Ontdek alle mogelijkheden van LinkedIn.

Info

Marketing Automation: wat is het en hoe start je ermee? Marketing Automation als antwoord op de vragen méér leads, betere leads en de ervaring van de klant verbeteren. Wat doet het nu precies en hoe ga je ermee van start?

Info

De échte impact van de digitale communicatie van een bedrijf of merk kan je pas kennen als ook de correcte cijfers worden bijgehouden. Maar wat betekent dat en hoe pak je het precies aan? Hoe kan je correct meten zodat je ook kan vergelijken met andere media? Welke tools bestaan er om te meten en analyseren?

Info

Content marketing: hoe begin je eraan? Wat is content marketing nu precies? Hoe en wanneer zet je welke content in, via welk kanaal en naar welke doelgroep? Ontdek het in deze opleiding

Info

Als zo veel mensen op het internet en social media zitten, dan moet dat ook een goede plek zijn om te adverteren. Maar op welke Social Media kan je best adverteren? Welk soort campagnes kan je opzetten, en voor welk budget? Waar zit je doelgroep en hoe bereik je die best?

Info

Online aanwezigheid is er eentje die heel snel vereeuwigd kan worden. Net daarom is het cruciaal dat jouw online imago positief is. Als beheerder van sociale media of verantwoordelijke voor de website van jouw bedrijf, draag je mee de verantwoordelijkheid van de (online) reputatie van jouw bedrijf, merk of product. Hoe zorg je ervoor dat je als persoon en als bedrijf een goede online indruk nalaat? Hoe weet je hoe jouw online imago er vandaag uitziet en hoe kan je het beïnvloeden?

Info

Wat mensen zeggen

"Boomkwekerij Willaert zet de eerste stappen op gebied van sociale media. LinkedIn is voor ons bedrijf een grote uitdaging en daardoor was de opleiding bij Invisible Puppy héél leerrijk."

- Koen De Cock, Willaert

unnamed_3.jpg

"Ik zou deze opleiding zeker aanbevelen aan mijn collega's. We zouden graag in de toekomst ook de opleiding Analytics voor gevorderden volgen."

- Zeno Verschaeve, Lab 9

Blijf op de hoogte