Heb je een vraag over employee activation?
Ik heb een vraag

Employee activation oplossingen

Je wil de juiste en beste kandidaten aantrekken? Dan moet je er als werkgever voor zorgen dat je een voorkeurspositie op de markt hebt door leuker/interessanter/aantrekkelijker te zijn dan de rest. Bijgevolg gaan je huidige werknemers dit uitstralen en uitdragen naar de buitenwereld. Employee activation-1

Je wil meer werknemers aantrekken?

Het vinden en aanwerven van goede werknemers is vaak een grote zorg van werkgevers. Dit wordt alsmaar moeilijker, werknemers worden ouder en onder meer door de digitalisering is er een surplus aan vacatures die niet ingelost worden.

Flexibele voordelen en een eerlijk loon aanbieden zijn al een goede start om werknemers aan te trekken. Als je als bedrijf niet wordt gevonden of je vacatures zijn niet aantrekkelijk genoeg, dan zal het niet evident zijn om werknemers aan te trekken.

De advertenties die je post en de online reclame die je maakt kunnen geoptimaliseerd worden om meer uit jouw input te halen. Zo kunnen wij een online advertentie plan opstellen om jouw advertenties bij de juiste doelgroepen op de juiste momenten te plaatsen. Ook een social media strategie is voor werknemer werving zeker geen slecht idee. Met een gedetailleerde strategie zullen je social media kanalen hét platform zijn dat nieuwe werknemers tot aan jouw voordeur begeleidt.

Je wil dat jij en jouw werknemers meer kennis van digital marketing krijgen?

Je wil jouw social media optimaliseren? Je vraagt je af hoe het komt dat bepaalde sites bovenaan google staan en andere niet? Kortweg, je wil meer info over het digitale aspect? Dan zit je bij ons op de juiste plek.

Invisible puppy biedt gevarieerde opleidingen aan die je de nodige tools in handen geven om jouw digitale marketing volledig te begrijpen en te optimaliseren. Wens je het toch liever aan onze experten over te laten? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

In-company training

Je wil toch niet elke werknemer apart naar ons kantoor sturen? En je wil graag een op maat gemaakte training voor heel het bedrijf? In-company trainingen geven hier een antwoord op. 

Wij komen bij je langs met een op maat gemaakte training dat aansluit bij de noden van jouw werknemers. Dit traject wordt in samenspraak met jullie opgesteld. We kunnen dus bepaalde delen highlighten en bepaalde delen, die voor jullie minder relevant zijn, inkorten. 

Klaar voor een concreet antwoord op jouw probleem? 
Contacteer ons

Lien Heirbaut
Lien Heirbaut

In-company training

lees meer
Xaveer Rumbaut
Xaveer Rumbaut

Online adverteren

Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om geïnteresseerde bezoekers naar je website te sturen. Marketing Campagnes voeren om jouw doelstellingen ...

lees meer
Ine Phlypo
Ine Phlypo

Social Media Plan

Resultaten behalen lukt pas bij een consistente en strategische toepassing.

lees meer
Lien Heirbaut
Lien Heirbaut

Websites

We kunnen je begeleiden in het volledig traject van website ontwikkeling.

lees meer