Heb je een vraag?
Ik heb een vraag

Hoe kunnen we jouw bedrijf op lange termijn helpen?

Hoe kan je ervoor zorgen dat je bedrijf de gewenste resultaten blijft leveren? Doelen op korte termijn mogen zeker bovenaan jouw agenda staan, maar je moet oppassen dat je lange termijn visie daar niet onder lijdt. Lange Termijn


Digitale strategie

Helga Telegdi
Helga Telegdi

Digitale Strategie

Lees meer »

Het digitale landschap is immens. Zonder een duidelijke opgestelde strategie die een antwoord biedt op vragen zoals “Wie is het doelpubliek?” en “Wat willen we bereiken?”, zal je verdwalen.

Samen stippelen we een plan uit dat ernaar streeft jouw vooropgestelde doelstellingen te bereiken. Je kan het zien als een roadmap die je tot in de puntjes begeleidt in het digitale landschap. Op die manier zullen je bezoekers, prospecten en klanten een duidelijker beeld krijgen van je bedrijf en waarvoor het staat.

De digitale strategie vertrekt vanuit een analyse over jouw bedrijf. Hieruit volgt de definiëring van de doelstellingen, het opstellen van buyer persona’s, het uitstippelen van de customer journey en nog veel meer. Dit alles vormt samen jouw digitale strategie die je bedrijf duidelijk zal definiëren in het digitale landschap.

Eenmaal de strategie voor jouw bedrijf is opgesteld, zal deze ook op regelmatige basis worden bijgestuurd. Een strategie die door ons wordt opgesteld is dus geen eenmalige gebeurtenis. Het is een langdurige verbintenis die we aangaan om jouw doelen op lange termijn te bereiken.

Digitale transformatie

Tom De Baere
Tom De Baere

Digitale Transformatie

Lees meer »

Digitalisering van onze communicatie is onvermijdelijk en onstopbaar. Klanten zoeken vandaag online, kopen online en delen hun ervaringen online. De veranderingen die digitale media en technologie vandaag veroorzaken zijn gigantisch.

Hoe kan je deze veranderingen omarmen? Hoe kan je online relevanter worden voor jouw klanten? Welke business model heb je nodig ? Welke digitale platformen moeten we opzetten ? Welke marketing en sales processen moeten we aanpassen ? Hoe doorbreek je interne silo’s tussen verschillende afdelingen? Hoe brengen we kennis over digitaal bij medewerkers ? Dit is waar digitale transformatie bij helpt. 

Samen werken we aan een digitale transformatie traject waarbij het nieuwe marketing denken wordt omgezet in organisatiestructuren, nieuwe processen, opleidingen, agile marketing methodes en concrete programma’s die je relevant maken voor jouw doelpubliek. Deze concrete programma’s kunnen bestaan uit het opzetten van een nieuwe website, een e-commerce platform, een digitaal loyalty platform, marketing automation, waarmee je klanten aantrekt met de juiste boodschap op het juiste moment, of performance marketing, dat je helpt om op een gestructureerde manier de performantie van je marketing te meten en te optimaliseren.

Digitale score van jouw bedrijf

Digitalisering is onvermijdelijk en ook jouw bedrijf zal er niet aan ontgaan. Hoe je als bedrijf hierop reageert, maar ook hoe jouw werknemers hierop reageren, heeft een impact op de digitalisering van jouw bedrijf.

Aan de hand van een Digital Maturity Scan kunnen we bekijken hoe digitaal jouw bedrijf, en meer bepaald jouw werknemers zijn. Elke werknemer krijgt een uitgebreide vragenlijst. Met al deze gegevens stellen wij een profiel op van iedere gebruiker en kijken we hoe we deze werknemer op de meest effectieve manier kunnen bijscholen.

Klaar voor een concrete oplossing voor jouw probleem? 
Contacteer ons

Tom De Baere
Tom De Baere

Content Marketing

Content marketing is de centrale pijler binnen moderne marketing.

Lees meer
Tom De Baere
Tom De Baere

Customer Journey & Buyer Persona's

Weet je wel echt wie jouw klanten zijn?

Lees meer
Jonas Verhaeghe
Jonas Verhaeghe

Marketing Automation

Dit is kortweg het automatiseren van marketing acties om klanten te inspireren om over te gaan tot actie.

Lees meer
Xaveer Rumbaut
Xaveer Rumbaut

Resultaat boeken met Performance Marketing

Haal een hogere ROI op jouw marketing campagnes met de datagedreven performance marketing aanpak. 

Lees meer